Η σάουνα στη Ρωσία θα πηγαίνει στα σπίτια με… delivery

Η υπηρεσία αυτή έρχεται με το... αζημίωτο και απευθύνεται σε όσους έχουν γερό πορτοφόλι


ΚΟΣΜΟΣ
17:51
17/02/2020
Η σάουνα στη Ρωσία θα πηγαίνει στα σπίτια με... delivery
loading

Σε άλλο επίπεδο πάνε το delivery στη Ρωσία, καθώς όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα, εκτός από φαγητό, ρούχα και διάφορα προϊόντα λιανικής, θα μπορούν να παραγγέλνουν να έρθει στο σπίτι τους μια κινητή σάουνα, ώστε να απολαύσουν το μπάνιο τους μέσα στις υψηλές θερμοκρασίες των υδρατμών.

Η εταιρεία Mobitruck, η οποία κατασκευάζει οχήματα για κινητές καντίνες, δημιούργησε μια πρωτότυπη κινητή σάουνα, την οποία άρχισε να προωθεί ως προϊόν στη Μόσχα αυτόν τον μήνα, καθώς τοποθέτησε μια τέτοια κατασκευή έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται η ρωσική κυβέρνηση.

Η ρωσική σάουνα, γνωστή ως «μπάνια», είναι αρκετά δημοφιλής στους πολίτες της χώρας, οι οποίοι πηγαίνουν εκεί τα απογεύματα μετά τη δουλειά τους, με στόχο να ξεκουράσουν το σώμα τους και να πιουν και να τσιμπήσουν κάτι μαζί με φίλους τους.

Η κινητή σάουνα περιέχει όλα τα αξεσουάρ που απαιτούνται για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους πελάτες της. Το κόστος της βέβαια είναι... λίγο τσουχτερό, φθάνει τα 90.000 ρούβλια (1.420 δολάρια) για μία ημέρα. Όμως, περιλαμβάνει τα πάντα από μπουρνούζια, πετσέτες, παντόφλες μέχρι και το μασάζ που θα ζητήσει ο πελάτης.

Επίσης, η εταιρεία Mobitruck πουλάει κινητές σάουνες σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 3,5 εκατομμυρίων και 5,7 εκατομμυρίων ρουβλίων, ανάλογα με τις προδιαγραφές.

Η εταιρεία μόλις έχει αρχίσει να προωθεί το νέο αυτό προϊόν και δεν έχει ακόμη στοιχεία για τις πωλήσεις , αλλά ο ιδιοκτήτης της, ο Ραφαέλ Καμπίροφ, δήλωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πελάτες.

«Είναι πολλοί που ζητάνε να νοικιάσουν μια τέτοια σάουνα. Υπάρχουν όμως και πολλοί που ενδιαφέρονται να αγοράσουν. Είναι μια καλή λύση γι' αυτούς που δεν μπορούν να έχουν τη δική τους μπάνια», σημείωσε ο Καμπίροφ, όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει