Σε τραύμα από αμβλύ αντικείμενο αποδίδεται ο θάνατος του αστέρα του NBA Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου τον περασμένο μήνα, στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου που έχει στην κατοχή του το FOX 11.

Το πιστοποιητικό αναφέρει πως η σορός του Μπράιαντ μεταφέρθηκε στο κοιμητήριο Pacific View Memorial Park and Mortuary στο Corona Del Mar, το οποίο έχει αναλάβει και όλες τις δύσκολες διαδικασίες για την οικογένεια Μπράιαντ.

Το έγγραφο αναφέρει πως ο Μπράιαντ σκοτώθηκε σε συντριβή ελικοπτέρου ενώ το αίτιο θανάτου περιγράφεται ως «τραύμα από αμβλύ αντικείμενο» με το διάστημα ανάμεσα στον τραυματισμό και τον θάνατο να περιγράφεται ως μικρό.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, η κηδεία του διάσημου μπασκετμπολίστα και της 13χρονης κόρης του, που βρήκε μαζί του τραγικό θάνατο στο δυστύχημα με το ελικόπτερο, έγινε ήδη σε κλειστό κύκλο. Ανοιχτή τελετή στη μνήμη τους αναμένεται να γίνει στις 24 του μήνα στο Staples Center.

Ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του έχασαν τη ζωή τους μαζί με ακόμα εννέα άτομα, ενώ πετούσαν με ελικόπτερο για να συμμετάσχουν σε τουρνουά μπάσκετ στη σχολή Mamba Sports Academy. Ο Μπράιαντ προπονούσε την ομάδα της Τζιάνα, η οποία επρόκειτο να παίξει το ίδιο απόγευμα. Η ίδια και μία ακόμα συναθλήτριά της ήταν μεταξύ των θυμάτων.

Σύμφωνα με το πρώτο πόρισμα που έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα η Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας Μεταφορών, τα συντρίμμια του ελικοπτέρου δεν έδειξαν σημάδια μηχανικής βλάβης- αν και ευρήματα που να προσδιορίζουν τα αίτια του δυστυχήματος δεν αναμένονται πριν από έναν χρόνο.

Δείτε το βίντεο