Ένας 70χρονος καθηγητής οδηγήθηκε στη φυλακή αφού κατηγορήθηκε ότι επανειλημμένα έκανε σεξ με μία μαθήτρια του στην τάξη.

Όπως αναφέρει το metro.co.uk, ο 70χρονος Tom Miller Privett συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου επειδή φέρεται να έκανε σεξ με 17χρονη μαθήτρια στην τάξη «κάθε μέρα» σε διάρκεια τριών μηνών σε σχολείο της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Privett που διδάσκει Ιστορία στο συγκεκριμένο σχολείο για 30 χρόνια, φέρεται να «πολιορκούσε» την κοπέλα για χρόνια πριν να πάρει την «παρθενιά» της στην αίθουσα, αναφέρει η αστυνομία.

Ο 70χρονος αρχικά την άγγιζε με ανάρμοστο τρόπο στην τάξη του το 2012, σύμφωνα με όσα λέει ο εισαγγελέας. «Αυτά τα αγγίγματα ξεκίνησαν με το να τρίβει τα χέρια της κατά τη διάρκεια του μαθήματος, μετά να της χαϊδεύει την πλάτη και συνέχισε με το να την φιλάει στο κεφάλι, στο μάγουλα και μερικώς στα χείλη» έγραψε στην αναφορά του ο ντετέκτιβ Ismael Castill.

Στη συνέχεια ο Privett άρχισε να κάνει «αγενή και ασεβή» σχόλια για το βάρος της κοπέλας, γεγονός που την οδήγησε να αναπτύξει μια διατροφική διαταραχή για να «δείχνει ωραία» στον καθηγητή. Την τρίτη χρονιά της στο σχολείο, ο Privett άρχισε να της μιλάει για τις «σεξουαλικές του επιθυμίες» και τα φετίχ του.

Τελικά έκανε σεξ μαζί της μέσα στην αίθουσα τον τελευταίο χρόνο της στο σχολείο το 2016.

«Το θύμα κατέθεσε ότι εκείνη και ο καθηγητής είχαν σεξουαλικές επαφές κάθε μέρα μετά τις ώρες του μαθήματος, στην τάξη του Privett για τους επόμενους τρεις μήνες, μέχρι που τελείωσε η χρονιά» σύμφωνα με τις αναφορές. Μάλιστα ο 70χρονος επέμενε να κάνει σεξ με την έφηβη ακόμη και όταν εκείνη είχε τραυματιστεί σε τροχαίο, γεγονός που της είχε δημιουργήσει ενόχληση στους γοφούς.

Το κορίτσι απευθύνθηκε στην αστυνομία τον περασμένο Δεκέμβριο. Για να βοηθήσει τους ερευνητές της υπόθεσης στη συλλογή στοιχείων, κάλεσε τον Privett για να συζητήσουν σχετικά με τη σεξουαλική τους σχέση, ενώ άκουγαν τη συνομιλία οι αστυνομικοί. Τελικά ο διάλογος των δύο επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της κοπέλας.

Ο Privett δεν δίδασκε στο σχολείο όταν πραγματοποιήθηκε η σύλληψή του. Οι Αρχές έχουν εκφράσει τον φόβο ότι ο καθηγητής μπορεί να έχει περισσότερα θύματα.