Με ήλιο και με βροχή, με καλοκαιρία ή με πάγο, ένα μικροσκοπικό σπίτι σε ρόδες είναι εδώ για να προσφέρει άνεση στον άνθρωπο που θέλει να ζει σαν νομάς.

Noyer το λένε και είναι η νέα δημιουργία της καναδικής Minimaliste Houses, μιας εταιρίας που ειδικεύεται εδώ και μια δεκαετία σε μικροσκοπικά, φορητά και εξατομικευμένα σπίτια για κάθε συνθήκη και περίσταση.

Αυτή τη φορά ήταν ένας καλιφορνέζος σέρφερ και πελάτης της που παρήγγειλε και βοήθησε μάλιστα και στον σχεδιασμό της πανέμορφης «καλύβας με ρόδες», ενός σπιτιού 30 τ.μ. με πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, ηλεκτρικές συσκευές και λειτουργικότατη κουζίνα. Αλλά και σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού.

Στον επάνω όροφο, γιατί έχει και τέτοιο, εκεί όπου οδηγεί η σκαλίτσα δηλαδή, υπάρχει το υπνοδωμάτιο, η ντουλάπα και οι χώροι αποθήκευσης, το μεγάλο ατού της Minimaliste, που ξέρει πώς να χρησιμοποιεί δαιμόνια τον μικρό χώρο με αποδοτικούς τρόπους.

Και εξωτερικά βεβαίως συνεχίζει να μοιάζει περισσότερο με σπίτι παρά με τροχόσπιτο, έτσι ντυμένο καθώς είναι με ξύλο και μέταλλο.

Ακόμα και η ασύμμετρη κατασκευή του χαρίζει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, παρέχοντας ταυτοχρόνως και τη λειτουργία να μη συσσωρεύεται το νερό της βροχής και το χιόνι στη στέγη.

 Φτιαγμένο πάνω σε ένα τρέιλερ, το Noyer έρχεται εξατομικευμένο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη, ξεκινώντας από τα 81.000 ευρώ…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.