Διαφορετικός είναι από χθες ο κόσμος για τον 7χρονο Jenri Rivera από τη Γουατεμάλα καθώς είναι ένας κόσμους με ήχους. Το αγοράκι άκουσε για πρώτη φορά χάρη σε ένα εμφύτευμα και ξέσπασε σε δάκρυα ακούγοντας για πρώτη φορά τις φωνές των γονιών του.

Ο Jenri γεννήθηκε κωφός και ταξίδεψε στην Αμερική τον περασμένο μήνα, με τη βοήθεια της οργάνωσης Ray of Hope Medical Missions.

Κάθε στάδιο της διαδικασίας στηρίχθηκε σε δωρεές, τονίζει η ιστοσελίδα wane.com της Ιντιάνα, όπου δραστηριοποιείται η οργάνωση, ενώ και το εμφύτευμα ήταν προσφορά της εταιρείας Advanced Bionics.

Η επέμβαση έγινε, το εμφύτευμα ενεργοποιήθηκε και ο Jenri μπόρεσε για πρώτη φορά να απολαύσει την άγνωστη γι’ αυτόν αίσθηση της ακοής.

Το πρώτο πράγμα που όλοι ήθελαν ο 7χρονος να ακούσει ήταν οι φωνές της οικογένειάς του. Κι έτσι συνδέθηκαν μέσω Skype με τη Γουατεμάλα.

Όταν ο μικρός άκουσε τους γονείς του να μιλούν έγνεφε στην κάμερα και τα δάκρυα νοσταλγίας για την οικογένειά του ενώθηκαν με τα δάκρυα χαρά των δικών του ανθρώπων.


Δείτε το βίντεο…