Αναληθής η είδηση για αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το Κουβέιτ

Το KUNA έπεσε θύμα hacking, ανακοίνωσε η κυβέρνηση


ΚΟΣΜΟΣ
14:14
08/01/2020
Αναληθής η είδηση για αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το Κουβέιτ
1
loading

Την αποχώρηση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων από το Κουβέιτ έκανε γνωστή ο υπουργός Άμυνας του κράτους όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων KUNA. Λίγη ώρα αργότερα η κυβέρνηση του Κουβέιτ ανακοίνωσε πως η εν λόγω είδηση είναι αληθής και πως το KUNA έπεσε θύμα haching.

To Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο το πρακτορείο ειδήσεων KUNA, επεσήμανε πως ο υπουργός Άμυνας του Κουβέιτ δήλωσε ότι έλαβε επιστολή από τον διοικητή αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στην περιοχή στην οποία «γνωστοποιεί ότι επίκειται η αποχώρηση όλων των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ εντός τριών ημερών».

«Μια τέτοια επιστολή από το στρατόπεδο Αριφτζάν ήταν απρόσμενη και είμαστε σε επικοινωνία με το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες», ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες.

Η αντίδραση της  κυβέρνησης του Κουβέιτ ήταν άμεση. Έτσι λίγα μόλις αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επεσήμανε πως η είδηση για επικείμενη αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων είναι αναληθής και ότι το πρακτορείο KUNA έπεσε θύμα hacking.

Ο Τάρεκ αλ-Μουζάρεμ, ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της κυβέρνησης ανακοίνωσε το επεισόδιο της πειρατείας του KUNA μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Το πρακτορείο μετέδωσε ότι η ανακριβής είδηση της επικείμενης αποχώρησης των αμερικανικών δυνάμεων, που εμφανίσθηκε στον λογαριασμό του στο Twitter, δεν προήλθε από το KUNA.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar alemao222

    οι αμερικανοι χακαραν το αεροπλανο για ασχοληθουν με αυτο οι ιρανοι και να ξεχασουν το συυμβαν με τη δολοφονια οφθαλμοφανες!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει