Τη συμπαράστασή της στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά την καταδίκη του από το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της Ιταλίας για φορολογική απάτη εξέφρασε η πρώην σύζυγός του Βερόνικα Λάριο, σύμφωνα με την εφημερίδα Ιλ Μεσατζέρο.

Η Λάριο φέρεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, να τηλεφώνησε στον Μπερλουσκόνι, επικεφαλής του κόμματος Λαός της Ελευθερίας (PdL) και γερουσιαστή, για να του εκφράσει τη «συμπαράστασή της», και να «για να του πει ότι είναι κοντά του».

Ο Μπερλουσκόνι ενδέχεται μετά την καταδίκη του να αποπεμφθεί από τη Γερουσία και πιθανόν να φυλακιστεί ή να εκτίσει σε κατ’ οίκον περιορισμό ποινή φυλάκισης ενός έτους, αφού τα τρία από τα τέσσερα έτη φυλάκισης που του επέβαλε το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της Ιταλίας έχουν παραγραφεί.

Η ίδια εφημερίδα φέρει τη Λάριο να είπε πως «οι αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής» δεν μπορούν «να σβηστούν» και «το αίσθημα αλληλεγγύης παραμένει».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.