Το πτώμα του 26χρονου Σον Κολ, που δέχτηκε επίθεση από κροκόδειλο στην Αυστραλία, εντόπισαν οι Αρχές στα βόρεια της χώρας, σύμφωνα με το Reuters.

Ο 26χρονος βούτηξε στα νερά του ποταμού παρά τις προειδοποιητικές πινακίδες για την παρουσία κροκοδείλων στην περιοχή. Οι αρχές εικάζουν ότι ο Κολ, μαζί με ένα φίλο του, ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ και πιθανώς να προκαλούσαν ο ένας τον άλλον ποιος θα διασχίσει γρηγορότερα τον ποταμό. Την πρώτη φορά πέρασαν με ασφάλεια στην αντίπερα όχθη, τη δεύτερη, όμως, ο Κολ δεν τα κατάφερε.

Το ποτάμι φημίζεται ότι συγκεντρώνει το μεγαλύτερο αριθμό κροκοδείλων στον κόσμο. «Οι μεγάλοι κροκόδειλοι πνίγουν συνήθως τα θύματά τους αμέσως ώστε να είναι ευκολότερο να τα ελέγξουν», δήλωσε ο αστυνομικός Τζοφ Μπάρνετ στο εθνικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Από τη δεκαετία του 1970, οι κροκόδειλοι προστατεύονται στην Αυστραλία και έκτοτε ο αριθμός τους έχει αυξηθεί δραματικά. Τον περασμένο Δεκέμβριο ένας κροκόδειλος, μήκους τεσσάρων μέτρων, άρπαξε ένα εννιάχρονο παιδί στη Βόρεια Επικράτεια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.