Γλίτωσε τη φυλακή ο 20χρονος Νέιθαν Σάνγκερ από την Αυστραλία ο οποίος είχε σκοτώσει με πρόθεση 20 καγκουρό με το αυτοκίνητό του.

Ο άνδρας, παρουσιάστηκε σήμερα δικαστήριο της Μπέγκα, στη Νέα Νότια Ουαλία, παραδέχτηκε την ενοχή του για τη σφαγή, η οποία προκάλεσε μεγάλη αγανάκτηση.

Ο δικηγόρος του παραδέχθηκε ότι οι πράξεις «αναίτιας βαρβαρότητας» του πελάτη του προκάλεσαν «μεγάλο πόνο σε μεγάλο αριθμό ανυπεράσπιστων ζώων».

Στον κατηγορούμενο, στον οποίο μπορούσε να επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών για την πρόκληση θανάτου σε ζώο βασανίζοντάς το ή χτυπώντας το, επιβλήθηκε ποινή κοινωφελούς εργασίας 500 ωρών.

Σύμφωνα με τον τοπικό ενημερωτικό ιστότοπο Bega District News, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 20χρονος, ο οποίος είχε λευκό ποινικό μητρώο, είχε ήδη αρχίσει να προσφέρει εθελοντική εργασία σε ένα καταφύγιο ζώων σε μια προσπάθεια επανόρθωσης για την πράξη του.

Ένας δεύτερος κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, μαζί του στο αυτοκίνητο όταν διέπραξε την εγκληματική αυτή ενέργεια, δήλωσε αθώος. Αυτός θα δικαστεί τον Ιανουάριο.

Τα καγκουρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει με το αυτοκίνητό του στην Αυστραλία, μεταξύ των οποίων δύο μωρά, είχαν βρεθεί τον Σεπτέμβριο σε δρόμους στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.