Σε εφιάλτη μετατράπηκε για ένα ζευγάρι το πάρτι για την ανακοίνωση του φύλου του μωρού που περίμενε, καθώς μία  γυναίκα έπεσε νεκρή από έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού, που είχε φτιαχτεί για να σηματοδοτήσει τη χαρμόσυνη ανακοίνωση.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη το Σάββατο στην Αϊόβα, όπως μεταδίδει το USA Today.

Η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της είναι η 56χρονη Pamela Kreimeyer.

Συγγενείς του ζευγαριού έψαχναν τρόπους να γίνει διασκεδαστική αλλά και εντυπωσιακή η ανακοίνωση του φύλου του μωρού στα social media και στην προσπάθεια αυτή έφτιαξαν μία αυτοσχέδια βόμβα.

«Τα μέλη της οικογένειας Kreimeyer πειραματίζονταν με διαφορετικά είδη εκρηκτικών την Παρασκευή και το Σάββατο. Τελικά το Σάββατο έξι άνθρωποι, μεταξύ αυτών η 56χρονη και η μέλλουσα μητέρα, συγκεντρώθηκαν και έβαλαν μπαρούτι  σε ένα αυτοσχέδιο σταντ που είχε τοποθετηθεί πάνω σε μεταλλική βάση. Στο πάνω μέρος έβαλαν ένα κομμάτι ξύλο και χρωματιστή σκόνη. Το λάθος τους φαίνεται πως ήταν πως τύλιξαν ταινία στο πάνω μέρος.

Ο στόχος ήταν ο αυτοσχέδιος μηχανισμός να εκραγεί και να σκορπίσει τη σκόνη, αποκαλύπτοντας έτσι το φύλο του μωρού.

Όμως η έκρηξη εκτόξευσε ένα μεταλλικό θραύσμα πάνω στην Kreimeyer – που στεκόταν 13 μέτρα μακριά- χτυπώντας τη στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει ακαριαία.