Ρωσία: Αυτές είναι οι περιοχές που έχουν περάσει στα χέρια του Άσαντ

Στην περιοχή της Ράκα η Δαμασκός έθεσε υπό τον έλεγχο της δύο γέφυρες στον Ευφράτη


ΚΟΣΜΟΣ
21:42
15/10/2019
Ρωσία: Αυτές είναι οι περιοχές που έχουν περάσει στα χέρια του Άσαντ
3
loading

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έθεσαν υπό τον έλεγχο τους την πόλη Τάμπκα και το παρακείμενο αεροδρόμιο στην επαρχία της Ράκα, ενώ κατέλαβαν σειρά γεφυρών στο Ευφράτη και δύο υδροηλεκτρικούς σταθμούς. Αυτό συμπεραίνεται από τον χάρτη για την κατάσταση που επικρατεί στην Συρία, τον οποίο ανάρτησε στην ιστοσελίδα του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Στον χάρτη φαίνεται ότι υπό τον έλεγχο της Δαμασκού περιήλθαν δύο υδροηλεκτρικοί σταθμοί της πόλης Τάμπκα, το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ετ-Τάμπκα και μια σιδηροδρομική γέφυρα. Στην περιοχή της Ράκα η Δαμασκός έθεσε υπό τον έλεγχο της δύο γέφυρες στον Ευφράτη.

Νωρίτερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι υπό τον πλήρη έλεγχο των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων περιήλθαν η πόλη Μανμπίτζ και οι γύρω κατοικημένες περιοχές, όπως και ότι οι ΗΠΑ απέσυραν τα στρατεύματα τους από τις βάσεις που είχαν στην πόλη αυτή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Σε αυτην την περίπτωση έχουμε κατάφορη παραβίαση συνόρων ανεξάρτητου κράτους.

  Αφού ο Ασσαντ με την απόλυτη υποστήριξη της Ρωσίας επανελέγχει το 100% του κράτους του όπως είναι καταχωρημένο στον ΟΗΕ δεν έχουν καμία δικαιολογία οι Τουρκομογγολοι και οι Ισλαμόσυμμοριτες σύμμαχοι τους να βρίσκονται εντός. Αρα αν δεν αποχωρήσουν άμεσα είναι αιτία κήρυξης ολοκληρωτικού πολέμου ανάμεσα σε Συριακο και Τουρκικό κράτος. Και τότε βέβαια ο φίλος και σύμμαχος του μεγάλου αδιαμφισβήτητου πεφωτισμένου κατακτητή ηγέτη Πολυχρονεμενου Σουλτάνου ο Πούτιν θα του ψιψιθυρίζει στο αυτί την ώρα που θα είναι από πάνω . Κοριτσάρα μου εσύ μου έριξες το αεροπλάνο πες μου θέλω να τα ακούω ξανά και ξανά και[email protected]##@%&!!!!!!

 2. avatar Παΐσιος ο Αγιορείτης

  νιανιανιανιανια είμαι προφήτης νιανιανιανιανια οι Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη νιανιανιανιανια και θα μας τη δώσουν νιανιανιανιανια ζήλια ψώρα νιανιανιανιανια

  1. avatar Είπαμε γλίτσα

   Το ξανθό γένος σε βολεύει μια χαρά και σ αρέσειιιι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει