Μετά τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Ουάσινγκτον πριν από περίπου ένα χρόνο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσπάθησαν να βρουν έξυπνους τρόπους για να επωφεληθούν από το γεγονός. Ένας αγρότης από την Ουάσινγκτον σκέφτηκε ότι το κρέας από τα γουρουνάκια του θα αποκτούσε «εθιστικό προβάδισμα» στην αγορά αν δοκίμαζε να τα ταΐσει με μαριχουάνα, βότκα και μπύρα! Ο William von Scheneidau, ιδιοκτήτης της φάρμας BB Ranch στο Σιάτλ, εμπνεύστηκε την ιδέα όταν έμαθε ότι οι ιδιοκτήτες μιας καλλιέργειας μαριχουάνας κοντά στο κτήμα του, είχαν περισσευούμενα φύλλα κάνναβης που δεν τους χρησίμευαν. Τα «φτιαγμένα γουρουνάκια» όπως αποκαλεί τα ζώα του έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα στους πελάτες του, με το κρέας τους να πωλείται προτού υποστεί την απαραίτητη επεξεργασία, αναφέρει το NBC News. «Τους ταΐζω μαριχουάνα τους τελευταίους δύο μήνες της ζωής τους και δε φαντάζεστε πόσο χαρούμενα είναι» λέει ο ίδιος. Παρά το γεγονός ότι τα φύλλα της κάνναβης δεν έχουν μεγάλη επίδραση, όπως τα μπουμπούκια του φυτού, τα γουρούνια –όπως λέει ο ίδιος- φαίνονται «φτιαγμένα». Μάλιστα, ο ίδιος παρατήρησε ότι το βάρος τους αυξάνεται κατά 20% πιο γρήγορα από τα ζώα που τρέφονται με συμβατικές τροφές. «Η γεύση του λίπους είναι εκπληκτική και οι πελάτες το λατρεύουν» πρόσθεσε ακόμη.