Οι αρχές της Φλόριντα συνέλαβαν την 19χρονη Krystle Harrison, επειδή… δάγκωσε τα απόκρυφα μέρη του 24χρονου συντρόφου της επειδή εκείνος αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της.

Η νεαρή κοπέλα αντιμετωπίζει κατηγορίες για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ο Jeffrey νοσηλεύεται με σοβαρές κακώσεις στα γεννητικά του όργανα.

Κι όσο κι αν ο Jeffrey θα ήθελε να ξεχάσει την οδυνηρή εμπειρία του… ίσως να παρηγορούνταν αν γνώριζε ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα, γράφει η The Sun!

Θυμωμένη σύζυγος κόβει τα γεννητικά όργανα του συντρόφου της

Ο John Wayne Bobbit έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων το 1993, για λόγο όμως που ο ίδιος θα ήθελε να ξεχάσει.

Η σύζυγός του Lorena του έκοψε το πέος και το… πέταξε σε ένα χωράφι. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται το κομμένο μέλος βρέθηκε και επανακολλήθηκε… στη θέση του!

Αρχικά η δράστης υποστήριξε ότι ο άντρας της την είχε βιάσει, όμως αργότερα παραδέχτηκε ότι ο λόγος που άρπαξε ένα μαχαίρι και… τον εκδικήθηκε ήταν επειδή… ερχόταν πάντα πρώτος σε οργασμό όταν έκαναν σεξ!

Έχοντας αποκτήσει και πάλι τον… ανδρισμό του, ο John εξαργύρωσε τη φήμη που απέκτησε δημιουργώντας μια ομάδα με όνομα «Severed Parts» (ακρωτηριασμένα μέλη) και ξεκίνησε καριέρα στη βιομηχανία του πορνό.

Στόχος όπλου του paintball
Ο Dan Littlejohn είδε τα γεννητικά του όργανα να πρήζονται και να φτάνουν σε μέγεθος το μέγεθος του κεφαλιού του περίπου, όταν αυτά έγιναν στόχος σε παιχνίδι paintball. Η χρωματιστή μπάλα τον είχε χτυπήσει τόσο δυνατά που οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε σκίσει και μια αρτηρία.

Ο 30χρονος μηχανικός από το West Sussex έμεινε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο, ενώ ακόμη κι ένα μήνα μετά που ντύθηκε γαμπρός δεν είχε καταφέρει να… «ισιώσει» το κορμί του από τον πόνο!

Κόπηκε… στο ξυλουργείο
Ο 54χρονος Stuart Keen από το Wantage, παραπάτησε μέσα στο εργαστήριό του και… έκοψε τα γεννητικά του όργανα με ένα μηχάνημα, ενώ κατασκεύαζε μια ντουλάπα.

Ο Keen, που φέρεται να ήταν μεθυσμένος όταν συνέβη το περιστατικό, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να επανακολλήσουν το… απολεσθέν μέλος του.

Σερβίρεται με… σούπα!
Η 37χρονη Preeyapha Tasuwan από την Μπανγκόκ σκότωσε τον άντρα της με ένα λάστιχο κήπου και στη συνέχεια… ψιλόκοψε το πέος του και το μαγείρεψε σε σούπα!

Δεν δοκίμασε βέβαια το πιάτο, αλλά το άφησε στο φούρνο και μετά κρεμάστηκε! Οι αρχές της περιοχής εκτιμούν ότι η δολοφόνος φοβόταν πως ο 46χρονος Rangsan Supakpatana την απατούσε και θα την παρατούσε.

Έγκαυμα με τοξικό αφρόλουτρο

Ο 42χρονος Raymond Cuss, καθαριστής χαλιών, πέρασε στιγμές πόνου και αγωνίας, όταν ένα τοξικό τζελ προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στο πέος και τους όρχεις του.

Κόλλησε σε σωλήνα
Η ντροπή που πρέπει να ένιωσε ένας άντρας από το Southampton, όταν κλήθηκε η πυροσβεστική για να… απελευθερώσει το πέος του από ένα σωλήνα, πρέπει να ήταν μεγάλη!

Η όλη επιχείρηση κράτησε μισή ώρα, και ο άτακτος άντρας μάλλον πήρε το μάθημά του.

Ακρωτηριασμός λόγω… κακής περιτομής

Ένας 22χρονος άντρας από τη Νότια Αφρική υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό του ανδρικού του μορίου, όταν η τελετή περιτομής πήγε πολύ στραβά.

Ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αβάσταχτους πόνους, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να επανακολλήσουν το κομμάτι που έλειπε!

Τροφή για… σκύλους!
Μια ζηλιάρα σύζυγος άρπαξε ένα μαχαίρι και έκοψε το πέος του άντρα της και στη συνέχεια… τάισε μερικά αδέσποτα.

Η έξαλλη Kailasben Vyshali από τη Mehsana της Ινδίας, έριξε υπνωτικά στο τσάι που πρόσφερε στον άντρα της, όταν επέστρεψε σπίτι μετά από μια βραδιά με την ερωμένη του.

Ενώ κοιμόταν του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ένα κοφτερό μαχαίρι και… τα πέταξε στο δρόμο, όπου περνούσε μια αγέλη αδέσποτων.

«Οι γιατροί κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή, αλλά όχι και τον ανδρισμό του» ανέφερε πηγή από το νοσοκομείο.

Δάγκωμα φιδιού στα απόκρυφα μέρη

Όταν ο Daryl Zutt δέχτηκε την πρόκληση να ζήσει την περιπέτεια του κυνηγιού στην Queensland της Αυστραλίας, σίγουρα δεν περίμενε να τον δαγκώσει ένα θανατηφόρο φίδι στα… γεννητικά του όργανα!

Πίστεψε ότι θα πέθαινε και πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του για να την αποχαιρετίσει, όμως οι φίλοι του τον πήγαν γρήγορα στο νοσοκομείο, όπου και ανάρρωσε πλήρως.

Ένα ξεχωριστό πιάτο

Ένας ιάπωνας καλλιτέχνης αποφάσισε να κόψει τα γεννητικά του όργανα, να τα μαγειρέψει και να… ταΐσει μια ομάδα τολμηρών… γευσιγνωστών!

Ο 22χρονος Mao Sugiyama υποβλήθηκε σε αφαίρεση του πέους και των όρχεών του σε νοσοκομείο. Ένα μήνα μετά ο «άφυλος» καλλιτέχνης ξεπάγωσε τα… ακρωτηριασμένα μέλη του και τα μαγείρεψε μπροστά στα μάτια του κοινού που δέχτηκε να πληρώσει περίπου 200 ευρώ για να δοκιμάσει το ξεχωριστό πιάτο!