Ζήτησε βοήθεια για να σώσει την επιχείρηση του. Ξεδίπλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες την προσωπική του ζωή ως έσχατη λύση για να σωθεί από το οικονομικό αδιέξοδο. Όμως δεν τα κατάφερε και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή τους. Ένα ακόμα θύμα των ριάλιτι εκπομπών, προστέθηκε στη μακρά λίστα με τους ανθρώπους που προσπαθούν να βρουν λύση στα προβλήματα τους μέσω της τηλεόρασης και επειδή δεν τα καταφέρνουν, αυτοκτονούν.

Αυτή τη φορά, το θύμα ήταν ο σεφ του εστιατορίου «Campania»,  Joe Cerniglia από το Νιου Τζέρσει, ο οποίος πήδηξε από τη γέφυρα του Αγίου Γεωργίου στην Ουάσιγκτον.

Το 2007, ο Joe είχε φιλοξενηθεί στην αμερικάνικη έκδοση της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα». Ο 39χρονος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, είχε χρέος 80.000 δολαρίων και μέσω της εκπομπής προσπάθησε να σώσει την επιχείρηση του.

«Η επιχείρηση σου πρόκειται να “πνιγεί” βαθιά μέσα στον ποταμό Hudson» του είχε πει τότε ο παρουσιαστής της εκπομπής. Τραγική ειρωνεία, ήταν ότι το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε στον συγκεκριμένο ποταμό.

Και στην Ελλάδα πάντως έχουν σημειωθεί παρόμοια περιστατικά, με πρόσφατο την αυτοκτονία ενός άντρα ο οποίος προσπάθησε να σωθεί με την συμμετοχή του σε ριάλιτι παιχνίδι, χωρίς όμως επιτυχία.