Το Λονδίνο ετοιμάζεται να ανακοινώσει κυρώσεις σε βάρος του Ιράν

Στα χέρια της Τεχεράνης ένα βρετανικό δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο


ΚΟΣΜΟΣ
6:40
21/07/2019
Το Λονδίνο ετοιμάζεται να ανακοινώσει κυρώσεις σε βάρος του Ιράν
1
loading

Υπουργοί της βρετανικής κυβέρνησης καταρτίζουν σχεδιασμούς για την επιβολή κυρώσεων στο Ιράν μετά τη σύλληψη από τις αρχές της ισλαμικής δημοκρατίας ενός δεξαμενόπλοιου υπό βρετανική σημαία στον Κόλπο, έγραψε η εφημερίδα Daily Telegraph.

Ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ αναμένεται να αναγγείλει σήμερα διπλωματικά και οικονομικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένου του πιθανού παγώματος ιρανικών πόρων, σε αντίποινα για το επεισόδιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τέλεγκραφ.

Παράλληλα, το Λονδίνο ενδέχεται να ασκήσει πιέσεις στα Ηνωμένα Έθνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβάλλουν εκ νέου κυρώσεις που είχαν αρθεί το 2016, μετά την υπογραφή της συμφωνίας της Τεχεράνης με τις μεγάλες δυνάμεις για το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας του Ιράν το 2015, κατά το δημοσίευμα της εφημερίδας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    Επιτέλους αγαπητοί συντάκτες, δεν συλλαμβάνεται ένα σκάφος και μάλιστα πετρελαιοφόρο, συλλαμβάνεται ένας άνθρωπος. Είναι τόσο δύσκολο να γράψετε ότι δεσμεύτηκε ή καταλήφθηκε και δη εξ εφόδου από αέρος; Τόσο αγράμματοι είστε; Όμως, για να σας παρηγορήσω, και πολλοί άλλοι συνάδελφοί σας σε ιστοσελίδες και εφημερίδες χρησιμοποίησαν το ρήμα συλλαμβάνεται.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει