Τρομάζει στη σκέψη κάθε τροφής εκτός από… πατάτες

Έχει καταναλώσει πάνω από 13.000 σακιά


ΚΟΣΜΟΣ
17:35
22/03/2013
Τρομάζει στη σκέψη κάθε τροφής εκτός από... πατάτες
loading

Η 23χρονη Claire Jones από μικρό κοριτσάκι είχε αναπτύξει μια πολύ περίεργη φοβία στα τρόφιμα εκτός από τις πατάτες. Η νεαρή κοπέλα που έχει καταναλώσει πάνω από 13.000 σακιά από πατάτες μέχρι τώρα στη ζωή της παθαίνει κρίσεις πανικού και αρρωσταίνει και μόνο στη σκέψη ότι θα φάει ένα κανονικό γεύμα.

Λόγω της διατροφικής της διαταραχής δε μπορεί να φάει τίποτε άλλο από πατάτες, τυρί τσένταρ και σαλάτα λάχανο, συγκεκριμένης μάρκας σούπερ μάρκετ στη Μεγάλη Βρετανία.

Η επιλεκτική διατροφή είναι μια αναγνωρισμένη πάθηση και μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία του πάσχοντα. Στην περίπτωση της Claire αυτό σημαίνει επίμονες λοιμώξεις και αναιμία.

«Έχω κουραστεί να τρώω μόνο πατάτες, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω. Αρρωσταίνω. Το ανοσοποιητικό μου σύστημα είναι σε κακή κατάσταση. Επί έξι μήνες είχα μόλυνση στον κόλπο και δε μπορούσα να την αντιμετωπίσω. Νιώθω συνεχώς κουρασμένη και δε μπορώ να δοκιμάσω καινούριες τροφές. Φοβάμαι μέχρι και να πάω στο σούπερ μάρκετ χωρίς παρέα. Μια φορά πήγα σε ένα πάρτι στη δουλειά με συναδέλφους μου και όταν έβγαλαν έξω τον μπουφέ άρχισα να τρέμω και να νιώθω ζαλάδες» είπε η ίδια.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει