Οι δίδυμες αδερφές που πιστεύεται ότι είναι οι γηραιότερες ιερόδουλες του Άμστερνταμ αποφάσισαν να πάρουν σύνταξη μετά από 50 χρόνια πορείας!

Οι 70χρονες Louise και Martine Fokkens ανακοίνωσαν ότι πλέον είναι πολύ μεγάλες για να συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, τονίζοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν κοιμηθεί με 355.000 άντρες.

Η Louise, που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, δήλωσε πως εξαιτίας της αρθρίτιδας πλέον ορισμένες στάσεις της προκαλούν «έντονους πόνους».

Από την πλευρά της η μητέρα τριών παιδιών Martine, παραδέχεται ότι πλέον είναι δύσκολο να προσελκύσει νέους πελάτες, εκτός από έναν ηλικιωμένο ο οποίος εξακολουθεί να την επισκέπτεται για την «σαδομαζοχιστική» του εβδομαδιαία περιποίηση.

«Δε μπορούσα να τον αφήσω. Έρχεται σε μένα τόσο καιρό που είναι σα να πηγαίνει στην εκκλησία τις Κυριακές» είπε.
Οι δυο τους μπήκαν στο επάγγελμα όταν ήταν 20 χρονών, προκειμένου να σταθούν στα πόδια τους οικονομικά, έχοντας και οι δύο ξεφύγει από τους βίαιους συντρόφους τους.

Αναπολούν τις «χρυσές εποχές» του επαγγέλματος, προτού η Ολλανδία νομιμοποιήσει την πορνεία και εισβάλλει στο χώρο του πληρωμένου έρωτα η «ανατολικοευρωπαϊκή μαφία», όπως λένε.

«Ήταν πολύ διαφορετικά τότε. Καθόμασταν στα παράθυρα ντυμένες. Σήμερα είναι όλες εντελώς γυμνές!» είπε η Louise για να συμπληρώσει η Martine ότι η νομιμοποίηση των μπουρδέλων το 2000 δεν βελτίωσε τη ζωή των ιερόδουλων.

«Δεν έχει νόημα να δουλεύει κανείς μόνο για να πληρώνει φόρους. Γι’ αυτό πλέον τα κορίτσια “δουλεύουν” από το ίντερνετ και από το σπίτι τους. Είναι πιο δύσκολο να σε εντοπίσει η εφορία» πρόσθεσε.