Ολόκληρη βιομηχανία προϊόντων και υπηρεσιών έχει στηθεί στην Ιαπωνία γύρω από τα δημοφιλή Pokemon, που κάποτε είχαν μεγάλο «ρεύμα» και στην Ελλάδα.

Η τελευταία υπηρεσία με τη «σφραγίδα» των Pokemon είναι αν μη τι άλλο απροσδόκητη: Γάμοι Pokemon.

Ως επίσημο προϊόν/υπηρεσία με άδεια χρήσης της εταιρείας διοργάνωσης γαμήλιων τελετών ESCRIT με έδρα το Τόκιο και της Nintendo Creatures Gamefreak, ο γάμος με θέμα τα Pokemon προσφέρει μία ξεχωριστή, διασκεδαστική εμπειρία για εκείνη την ξεχωριστή μέρα. Το κύριο στοιχείο του γάμου είναι οι δύο μεγάλες μασκότ νύφης και γαμπρού Pikachu που συνοδεύουν το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας για την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης.

Οι χαρακτήρες της αγαπημένης σειράς anime και βιντεοπαιχνιδιών πρωταγωνιστούν και στο μενού της γαμήλιας δεξίωσης, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ. Στο κυρίως πιάτο έχουν ενσωματωθεί λεπτομέρειες, όπως η ουρά του Πίκατσου σε σχήμα αστραπής (ή η ‘θηλυκή” ουρά σε σχήμα καρδιάς) και το γλυκό που προσφέρεται είναι το pika-Baumkuchen.

Φυσικά η γαμήλια τούρτα είναι διακοσμημένη με εικόνες του Pikachu και με Pokeball macaroons ενώ οι νεόνυμφοι παραλαμβάνουν και πιστοποιητικό γάμου με θέμα τα Pokemon.

Προς το παρόν οι γάμοι αυτοί- δυστυχώς ή ευτυχώς- διοργανώνονται μόνο στην Ιαπωνία.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.