Τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα έχασε ο 28χρονος βραζιλιάνος τραγουδιστής Gabriel Diniz σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο GloboNews της Βραζιλίας και τη Universal Music Brazil. Τη Δευτέρα ο Diniz ταξίδευε από το Σερζίπε της Βραζιλίας, όταν το μικρό αεροπλάνο, στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στην πόλη Πόρτο ντου Ματό.

Εκπρόσωποι των πυροσβεστικών δυνάμεων ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής και οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους σκοτώθηκαν στο δυστύχημα, τα αίτια του οποίου διερευνώνται.

Ο Gabriel Diniz γεννήθηκε στο Κάμπο Γκράντε, πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας της Βραζιλίας Μάτο Γκρόσο ντου Σουλ. Κατά τη διάρκεια της σύντομης καριέρας του, κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ, με τελευταίο φέτος το «A Vontade». Είναι γνωστός για το τραγούδι του «Paraquedas» (2016) και την περσινή επιτυχία «Jenifer» που συγκέντρωσε πάνω από 236 εκατ. views στο YouTube.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο τραγουδιστής ταξίδευε για να συναντηθεί με τη σύντροφό του Karoline Calheiro και να γιορτάσουν μαζί τα 25α γενέθλιά της.

Η δισκογραφική εταιρεία του Universal Music Brasil, επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της την τραγική είδηση «Με μεγάλη θλίψη λάβαμε την επιβεβαίωση του τραγικού θανάτου του τραγουδιστή και συνθέτη Gabriel Diniz που ήταν μέλος της οικογένειας Universal Music Brasil» αναφέρει η ανακοίνωση.