Για άλλες οκτώ ημέρες αναμένεται να ζητήσει η αστυνομία την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 35χρονου Κύπριου αξιωματικού, ο οποίος έχει ομολογήσει επτά δολοφονίες μέχρι στιγμής, μεταξύ αυτών και δύο ανήλικων παιδιών.

Την ώρα που ο καθ’ ομολογίαν serial killer θα οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου, θα διενεργηθεί και η νεκροτομή στη σορό της οκτάχρονης Έλενας Ναταλία, κόρης της 36χρονης Λίβια Μπουνέα.

Και σήμερα όπως και την προηγούμενη δικάσιμο θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον χώρο των Δικαστηρίων ενώ ο 35χρονος θα συνοδεύεται από άνδρες του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού. Αναμένεται ότι οι ανακριτές θα παρουσιάσουν νέα στοιχεία αναφορικά με τις καταθέσεις που λαμβάνονται για την υπόθεση ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα δεδομένα σχετικά με την καταγγελία για υπόθεση βιασμού, με την οποία ο 35χρονος είναι αντιμέτωπος, όπως σημειώνει το Sigmalive.

Η νεκροτομή στη σορό της 8χρονης είναι προγραμματισμένη να διενεργηθεί σήμερα και από αυτήν θα φανούν τα αιτία θανάτου της οκτάχρονης και ο τρόπος δράσης του 35χρονου, όπως μεταδίδει ο «Πολίτης». Στο κλιμάκιο της Scotland Yard, που θα κάνει τη νεκροτομή, συμμετέχει και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης, ο οποίος έφτασε χθες στην Κύπρο.

Η σορός της οκτάχρονης ανασύρθηκε πριν από μία εβδομάδα από τη λίμνη Μιτσερού, στην οποία είχε εντοπιστεί και η σορός της μητέρας της Λίβια Μπουνέα. Οι σοροί των δύο εντοπίστηκαν σε απόσταση δύο μέτρων η μια από την άλλη. Ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος είχε τοποθετήσει τόσο τη μητέρα όσο και τη θυγατέρα της σε ταξιδιωτικές βαλίτσες. Η ανάσυρση της πρώτης βαλίτσας έγινε την Κυριακή του Πάσχα, εντός της οποίας υπήρχε η σορός της 36χρονης, ενώ η ανάσυρση της σορού της οκτάχρονης έγινε μία εβδομάδα μετά.

Από τις νεκροτομές που έγιναν μέχρι σήμερα στις σορούς των θυμάτων έχει φανεί ότι κάποιες γυναίκες ο 35χρονος τις σκότωσε χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του στραγγαλισμού, ενώ στην περίπτωση της 30χρονης Κχαντχά Ανού από το Νεπάλ, η οποία εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής της Ορούντας, διαφάνηκε εκ πρώτης όψεως ότι ο θάνατός της επήλθε μετά από χτύπημα στο κεφάλι.