Μαζικά εγκαταλείπουν το τελευταίο διάστημα οι ομοφυλόφιλοι την Ουγκάντα, καθώς οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις θα τιμωρούνται σύντομα με θάνατο! Το σχετικό νομοσχέδιο βρίσκεται ήδη προς ψήφιση στην Βουλή της χώρας, με πρωτοβουλία του βουλευτή Ντέιβιντ Μπαχάτι.

Το νομοσχέδιο φέρει τον τίτλο… «Θάνατος στους gay», και αυστηροποιεί ένα ήδη δρακόντειο πλαίσιο δίωξης της ομοφυλοφιλίας στην συγκεκριμένη αφρικανική χώρα, όπου, όσοι έχουν τέτοιες προτιμήσεις πέφτουν καθημερινά θύματα ταπεινωτικών πράξεων, ακόμα και ξυλοδαρμών, τόσο από τους αστυνομικούς, όσο και από πολίτες

Ο πρωτεργάτης του εν λόγω νομοσχεδίου, Ντέιβιντ Μπαχάτι, δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία είναι ένα κακό που πρέπει να παταχθεί. «Δεν μισούμε τους ομοφυλόφιλους, αλλά την αμαρτία μέσα τους», είπε

Η αναφορά του Μπαχάτι στον αμαρτωλό χαρακτήρα της ομοφυλοφιλίας απηχεί τους αρραγείς δεσμούς του πολιτικού κατεστημένου της Ουγκάντα με μία ισχυρή ομάδα παστόρων που έχει ως βασικό στόχο να εξαλείψει από τη χώρα την πρακτική της σοδομίας.

«Αυτοί οι ομοφυλόφιλοι… το αποκαλούν πρωκτικό σεξ. Μία από τις επιπτώσεις του είναι ότι καταστρέφει τον πρωκτό, κάτι που, όπως λένε οι ίδιοι, το απολαμβάνουν», είπε ο βουλευτής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.