Απρόβλεπτη και εντελώς άσχημη κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός dj από την Αυστραλία να βοηθήσει μια φίλη του, η οποία νωρίτερα είχε ένα ατύχημα, πέφτοντας από υπερυψωμένο χώρο ξενοδοχείου στο Μπαλί.

Ο Adam Sky, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Άνταμ Νιτ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 42 ετών, όταν κόπηκε στο χέρι από τζάμι και υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία. Αυτό συνέβη διότι πέρασε μέσα από μια γυάλινη πόρτα, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη Ρωσίδα βοηθό του, Ζόια Λουκιάντσεβα. Εκείνη είχε πέσει από έναν χώρο με πισίνες, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στα πόδια.

Η αυστραλιανή ιστοσελίδα 9news.com.au μετέδωσε ότι κανείς από τους εμπλεκομένους στο περιστατικό δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ και πως όλα οφείλονται σε ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας.

Ο Adam Sky ήταν ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής σε Ασία και Ωκεανία. Είχε βάση τη Σιγκαπούρη και είχε συνεργαστεί με αρκετούς διάσημους συναδέλφους του dj, όπως ο David Guetta και ο Afrojack.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε στη σελίδα του Adam Sky στο Facebook, όπου έγινε γνωστός ο θάνατός του «στο Μπαλί έχουν ήδη μεταβεί συγγενείς και φίλου του Νιτ για να προχωρήσουν με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες».