Ξανά ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο 35χρονος serial killer της Κύπρου για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος, έχει ομολογήσει τις δολοφονίες πέντε γυναικών και ενός παιδιού οκτώ ετών, ενώ για την εξάχρονη επιμένει ότι πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων και μετά έριξε το άψυχο σώμα της, στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Την ίδια ώρα που οι έρευνες για εντοπισμό τριών ακόμα σορών, μίας γυναίκας και δύο παιδιών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στις λίμνες Μιτσερού και Ξυλιάτου, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Στο ηχοεντοπιστικό σύστημα Sonar εναποτίθενται, πλέον, οι ελπίδες να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τη διερεύνηση των κατά συρροήν δολοφονιών, που συγκλονίζουν την κοινωνία.

Το γεωγραφικό σύστημα αναφοράς σάρωσε χθες τον βυθό της «Κόκκινης Λίμνης» και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένεται να διαφανούν σήμερα στη διαδικασία μελέτης των δεδομένων, που έχει καταγράψει.

Εκδήλωση στον χώρο του παλιού Μεταλλείου του Μιτσερού, στην περιοχή Κοκκινόγιας, εις μνήμη των θυμάτων, θα πραγματοποιήσει στις 17:30 το απόγευμα η Κοινότητα.

Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις του για το νέο Αρχηγό Αστυνομίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης οι σκέψεις είναι σε πρώιμο στάδιο, καθώς τη μεθεπόμενη βδομάδα θα τεθούν στο Υπουργικό, από τον Ιωνά Νικολάου, τα νομοσχέδια για τη δικαστική μεταρρύθμιση, γεγονός, που δίνει χρόνο στο Προεδρικό.