Δύο νεαρά κορίτσια στην Ιταλία έχουν γίνει διάσημα τις τελευταίες ώρες μετά τη διαμαρτυρία τους απέναντι στον ακροδεξιό επικεφαλή της Λέγκας του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι και τις κατά καιρούς δημόσιες τοποθετήσεις του.

Οι δύο φοιτήτριες «κορόιδεψαν» τον ακροδεξιό Ιταλό υπουργό Εσωτερικών, μετά την χθεσινή του ομιλία στην Σικελία.Τον πλησίασαν, του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και μόλις αυτός πόζαρε γελαστός, φιλήθηκαν στο στόμα δίπλα του.

Τα δύο κορίτσια, η Γκάια και η Ματίλντε, ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για όσα είπε περί οικογενειακών αξιών τον περασμένο Μάρτιο σε ομιλία του στην Βερόνα αλλά και για τα ομοφοβικά σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς.

Η φωτογραφία με τον γελαστό Σαλβίνι και τα κορίτσια που φιλιούνται ανέβηκε στο Instagram της Γκάια και έγινε viral όταν την ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook ο ιταλός ακτιβιστής Μάρκο Φουρφάρο, γράφοντας «Η αγάπη νικά το μίσος με 3-0. Υπέρτατο τρολάρισμα του Σαλβίνι. Τα σπάτε Γκάια και Ματίλντε».

Όπως φαίνεται και στις εικόνες μόλις έγινε το πρώτο κλικ ο Σαλβίνι κατάλαβε τι γινόταν δίπλα του και φαίνεται η δυσφορία στο πρόσωπό του ενώ κάτι που μοιάζει με χέρι προσπαθεί να σταματήσει τα δύο κορίτσια από το να φιλιούνται.