Skalpel Steak Knife το λένε και είναι ένα χειροποίητο τροποποιημένο νυστέρι από ανοξείδωτο ατσάλι.

Δεν είναι για χειρούργους πια, αλλά για λάτρεις της κρεατοφαγίας με απαιτητικούς ουρανίσκους και μεγάλα πορτοφόλια.

Το Skalpel Steak Knife προέρχεται από τα θαυματουργά χέρια του βρετανού τεχνίτη Stuart Mitchell και είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μεταφέρει τις ευκολίες κοπής του χειρουργικού εργαλείου στο τραπέζι.

Όλα είναι εδώ μελετημένα, από το βάρος και το μέγεθος μέχρι και τη λαβή, ώστε να μεγιστοποιείται ο έλεγχος και η κοπή.

Ο Stuart το ρίχνει εξάλλου κάτω περισσότερες από 60 φορές πριν φύγει από το εργαστήριό του, προκειμένου να σιγουρευτεί για την αρτιότητα του τελικού προϊόντος.

Χειροποίητα, εργονομικά, εξαιρετικά αιχμηρά, σχεδιασμένα στο Λονδίνο και κατασκευασμένα στο Σέφιλντ, είναι το είδος του μαχαιριού για τον καλοφαγά που μπορεί να διαθέσει το κάτι παραπάνω για να κόβει το κρέας του σαν βούτυρο.

Στα 140 ευρώ το ένα, δεν είναι αναμφίβολα για τον καθένα…