Ο στρατός στους δρόμους του Παρισιού για τα «κίτρινα γιλέκα»

Οι αρχές έχουν απαγορεύσει στους διαδηλωτές να συγκεντρωθούν στα Σανζ Ελιζέ


ΚΟΣΜΟΣ
15:13
23/03/2019
Ο στρατός στους δρόμους του Παρισιού για τα «κίτρινα γιλέκα»
1
loading

Δυνάμεις του γαλλικού στρατού ενώθηκαν με την αστυνομία σήμερα στο Παρίσι για να αντιμετωπίσουν το 19ο διαδοχικό σαββατοκύριακο διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων» εναντίον της κυβέρνησης του Εμανουέλ Μακρόν.

Οι αρχές έχουν απαγορεύσει στους διαδηλωτές να συγκεντρωθούν στα Σανζ Ελιζέ αφού καταστήματα και επιχειρήσεις λεηλατήθηκαν και υπέστησαν καταστροφές εκεί το περασμένο σαββατοκύριακο, ενώ η κυβέρνηση έχει καλέσει τις στρατιωτικές μονάδες, που διεξάγουν την αντιτρομοκρατική επιχείρηση «Operation Sentinelle», για να συνδράμουν την αστυνομία.

Θύλακοι διαδηλωτών έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται σε άλλα σημεία του Παρισιού και σε άλλες μεγάλες γαλλικές πόλεις για να συνεχίσουν σήμερα τις διαδηλώσεις που άρχισαν τον Νοέμβριο σε διαμαρτυρία για αυξήσεις στη φορολογία των καυσίμων.

Η κινητοποίηση έχει εξελιχθεί σε ευρύτερη αμφισβήτηση της κυβέρνησης Μακρόν, παρά το γεγονός ότι οι φόροι στα καύσιμα καταργήθηκαν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar πρώην αγανακτισμένη και νυν τσιπροβολεμένη

    Εκείνος ο άπλυτος πάμπλουτος των βορείων προαστείων ονόματι "Λαφαζάνης" δεν πήγε;;;;; Πώς και δεν φιγουράρει πουθενά;;;;;; Να τον δούμε πάλι να ευθυμήσουμε;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει