«Φταίνε για όλα ο Μόντι και η Γερμανία»

Μπερλουσκόνι: Από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση τεχνοκρατών, χειροτέρεψαν όλα


ΚΟΣΜΟΣ
22:53
23/12/2012
«Φταίνε για όλα ο Μόντι και η Γερμανία»
1
loading

«Φταίνε για όλα ο Μόντι και η Γερμανία»,τόνισε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι Rai Uno

Σύμφωνα με τον Καβαλιέρε, «από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση τεχνοκρατών, χειροτέρεψαν όλα, από το ΑΕΠ μέχρι το δημόσιο χρέος, διότι ο Μόντι εφάρμοσε χωρίς να αντιδράσει όσα ζητούσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, με τις επιβολές της Γερμανίας».

Η συνέντευξη διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα, διότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ισχυρίσθηκε ότι δεν του δινόταν η ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικά τις θέσεις του. Ο Καβαλιέρε, μάλιστα απείλησε, επανειλημμένα, ότι θα εγκατέλειπε το τηλεοπτικό στούντιο.

«Οι κυβερνήσεις μου κατάφεραν να παρουσιάσουν σαφώς πιο σημαντικό έργο από όλες τις υπόλοιπες που σχηματίσθηκαν μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο», τόνισε ο «μίστερ τιβί»

Κατά τον Μπερλουσκόνι, πριν ένα χρόνο «υπήρξε μια συνωμοσία της πολιτικής, των μέσων ενημέρωσης και του χρηματιστικού χώρου, που οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησής του» αλλά, ο ίδιος, «άφησε να υπερισχύσει η αγάπη του προς την Ιταλία και στήριξε την κυβέρνηση τεχνοκρατών».

Σε ερώτηση «γιατί, τότε, πριν λίγες ημέρες, ζήτησε από τον Μόντι να ηγηθεί όλης της κεντροδεξιάς;» ο ζάμπλουτος πρώην πρωθυπουργός απάντησε: «Για να μπορέσουν να ενωθούν όλες οι μετριοπαθείς δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του χριστιανοδημοκρατικού κέντρου. Αν, όμως, δεχόταν, θα ελέγχαμε και θα κατευθύναμε εμείς το έργο του».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar tfk

    Ναι φυσικά όπως και τα στρατεύματα που έστειλες στο αφγανιστάν και το ιράκ .... Γιατί σε είχαν στριμώξει με τα όργια οι αμερικανοί... [..] ..... και μιλάς κιόλας .....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει