O Eric Amaranth παρατηρεί τα ζευγάρια που απευθύνονται σε εκείνον να κάνουν σεξ μπροστά του και αφού κρατήσει τις απαραίτητες σημειώσεις… τους λέει τι κάνουν λάθος και πώς μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Ο 35χρονος «προπονητής σεξ και ζωής» ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τα πάντα γύρω από το σεξ. Λέει ότι έχει διαβάσει κάθε σχετικό βιβλίο και έχει εκπαιδευτεί από έναν γκουρού του σεξ.

Ο Eric κερδίζει 135 ευρώ την ώρα μαθαίνοντας στα ζευγάρια πώς να μιλούν «βρώμικα», βλέποντάς τους να κάνουν έρωτα μπροστά του και εξηγώντας τους σε ποια σημεία του σώματος πρέπει να δείχνουν… περισσότερη προσοχή!

«Από τότε που κυκλοφόρησε το βιβλίο “Fifty Shades Of Grey” η δουλειά γνωρίζει πολύ μεγάλη άνθηση. Η βάση μου είναι στη Νέα Υόρκη, αλλά με ζητάνε ζευγάρια απ’ όλον τον κόσμο. Τους συμβουλεύω μέσω Skype» λέει ο ίδιος.
«Οι γυναίκες ζητούν πλέον κάτι παραπάνω από μερικά χαστουκάκια στα οπίσθιά τους» προσθέτει και συνεχίζει: «Όμως οι άντρες δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν αυτό με τη γυναίκα που αγαπούν. Δεν ξέρουν πώς να είναι kinky».

Έχει 35 τακτικούς πελάτες, κυρίως από τις ΗΠΑ, και στις συνεδρίες που κάνει κανένα θέμα δε θεωρείται ταμπού.

Ο Eric ήταν παρθένος μέχρι τα 19 του, γιατί όπως λέει ήταν «ασχημόπαπο» και δε μπορούσε να βρει κορίτσι.

Έτσι άρχισε να διαβάζει βιβλία για να βελτιώσει την τεχνική του και στις αναζητήσεις του ήρθε σε επαφή με τη Betty Dodson, υπέρμαχο των σεξουαλικών δικαιωμάτων των γυναικών και πρωτοπόρο στην «τέχνη του έρωτα».

Είναι πολύ γνωστή sex expert και από τότε που άρχισε να επικοινωνεί μαζί της η ζωή του Eric άλλαξε εντελώς. Η Betty τον προσκάλεσε να την επισκεφτεί και περάσανε μαζί ένα σαββατοκύριακο… στο κρεβάτι. Εκείνη ήταν 69 και αυτός 22.
Την παρακάλεσε να γίνει μαθητής της και κατέληξαν να ζουν μαζί για 10 χρόνια.

Χώρισαν όταν ο Eric γνώρισε την τωρινή σύντροφό του, που είναι 28 ετών.

«Ήθελα να εκπαιδεύσω ένα μαθητή και ήταν καταπληκτικός. Μερικές φορές είναι λίγο συντηρητικός. Υπάρχουν “γραμμές” που δεν περνά» είπε για εκείνον η 84χρονη τώρα Betty.

Όσο για τις δικές του… επιδόσεις; Ο Eric λέει ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. «Έχει να κάνει με το συντονισμό. Για μια γυναίκα είναι σαν να πηγαίνει ταυτόχρονα με τρεις ή τέσσερις άντρες, ενώ είναι με έναν».