Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε στάση για τσιγάρο στη διαδρομή για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, Ανόι, διακόπτοντας για λίγο το 70 ωρών ταξίδι του για να συναντήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται η αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας να του κρατάει το σταχτοδοχείο. Είναι άλλωστε η έμπιστή του, μέλος της δυναστείας που κυβερνά τη χώρα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με τρένο από την Πιονγκγιάνγκ προς το Ανόι για τη δεύτερη σύνοδο με τον Τραμπ σχετικά με την αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας, ο Κιμ, που είναι μανιώδης καπνιστής, έκανε ένα διάλειμμα σήμερα στον σιδηροδρομικό σταθμό Nanning  στη νότια Κίνα, όπως αναφέρει ο Guardian.

Η στάση κράτησε περίπου μισή ώρα και ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάπνιζε περπατώντας στην αποβάθρα με τον κορυφαίο διπλωμάτη του Ρι Γιονγκ Χο και την αδερφή του, Κιμ Γιο Γιονγκ.

Ο λόγος που επιλέχθηκε το τρένο για το ταξίδι του Βορειοκορεάτη ηγέτη, που στην προηγούμενη συνάντηση με τον Τραμπ στη Σιγκαπούρη είχε μεταβεί με αεροπλάνο, είναι γιατί θεωρείται ασφαλέστερο μέσο ως προς τυχόν απόπειρα δολοφονίας του.

Δείτε το βίντεο: