Πήγαν για εξερεύνηση και βρήκαν το ξεχασμένο κουφάρι ενός λευκού καρχαρία

Παρέα νεαρών αντίκρυσε το φρικιαστικό θέαμα – Δείτε βίντεο


ΚΟΣΜΟΣ
0:55
19/02/2019
Πήγαν για εξερεύνηση και βρήκαν το ξεχασμένο κουφάρι ενός λευκού καρχαρία
loading

Τα εγκαταλελειμμένα κτίρια, τα πάρκα και οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει κάποιες στιγμές αδρεναλίνης, αποτελούν το ιερό δισκοπότηρο για λάτρεις της περιπέτειας. Διάφοροι ερευνητές, εντός ή εκτός εισαγωγικών, youtubers, ή απλώς περίεργοι, καταγράφουν τις ανακαλύψεις τους ανά τον πλανήτη.

Ένα εγκαταλελειμμένο πάρκο άγριας ζωής στην πολιτεία της Βικτόριας στην Αυστραλία έχει γίνει πόλος έλξης. Όπως μετέδωσε η Daily Mail οι αρχές αναγκάστηκαν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θαλάσσιο πάρκο όταν μία παρέα με καταληψίες προσπάθησε να εγκατασταθεί στο χώρο.

Διάφορα βίντεο για το περιεχόμενο του πάρκου είχαν δει το φως της δημοσιότητας αλλά τώρα οι αρχές εξέδωσαν οδηγία ότι όποιος το ξαναπλησιάσει θα έχει ποινικές κυρώσεις.

Αν εξαιρέσουμε την κατηγορία της καταπάτησης κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η αστυνομία ήταν τόσο κάθετη. Η απάντηση είναι σε αυτά τα βίντεο που κυκλοφορούν. Μία φρικιαστική εικόνα που δεν φεύγει εύκολα από το μυαλό.

Μέσα σε μία δεξαμενή με φορμαλδεΰδη, εντόπισαν το άψυχο κουφάρι ενός μεγάλου λευκού καρχαρία με μήκος πέντε μέτρα. Αρχικά πίστεψαν ότι ο καρχαρίας ήταν ζωντανός κάτι που τους οδήγησε να εξαφανιστούν.

Μετά όμως επέστρεψαν με παρέα για να δουν και άλλοι την ανακάλυψή τους. Ωστόσο όσο περισσότερη δημοσιότητα πήρε το περιστατικό τόσο οι αρχές αποφάσισαν να κλείσουν κάθε πρόσβαση στο σημείο. Το οποίο πλέον ερευνάται για τυχόν παρόμοια ευρήματα.

Εδώ το βίντεο από την εξερεύνηση κάποιων Youtubers στις αρχές του χρόνου

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει