Ο εργολάβος φαλίρισε, τους άφησε φέσι 49.000 ευρώ

Τον μπελά της βρήκε μια οικογένεια από το «κανόνι» της εταιρίας


ΚΟΣΜΟΣ
23:10
12/02/2019
Ο εργολάβος φαλίρισε, τους άφησε φέσι 49.000 ευρώ
3
loading

Η 52χρονη Samantha Elmhurst επιστράτευσε την εταιρία Hudson Garden Rooms για να χτίσει στον οικογενειακό κήπο στο Νόριτς της Αγγλίας ένα σπιτάκι για την 76χρονη μαμά της, Carolyn Lerski.

Πλήρωσε μάλιστα το 90% του ποσού προκαταβολικά τον Απρίλιο του 2016, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο πως δεν θα σπαταλήσει τα λεφτά.

Τρεις μήνες μετά όμως οι εργασίες σταμάτησαν μαγικά και δεν θα ξανάρχιζαν ποτέ! Ο εργολάβος την άφησε με ένα μισοχτισμένο σπίτι που δεν μπορεί να κατοικηθεί, καθώς όπως λέει δεν έχει εξαερισμό, λειτουργικές υδραυλικές εγκαταστάσεις, μόνωση, αλλά και τίποτα που να πληροί τους κανονισμούς και τα πρότυπα δόμησης της χώρας.

Όταν πήγε μάλιστα την εταιρία στα δικαστήρια το 2017, ξοδεύοντας κι άλλα λεφτά σε νομικές αποζημιώσεις, η Hudson Garden Rooms κήρυξε πτώχευση αφήνοντας χρέη στην αγορά πάνω από 450.000 ευρώ.

Η οικογένεια δεν έχει τώρα από ποιον να αξιώσει αποζημίωση ούτε κι άλλα λεφτά για να ολοκληρώσει το σπίτι της γιαγιάς, η οποία μάλιστα από όλη αυτή την περιπέτεια υπέστη εγκεφαλικό…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Να μη βρει ο παππάς να θάψει

  Για κάποιες χώρες, αυτό είναι είδηση..... Για μας σχεδόν καθημερινότητα!

  1. avatar innotrading

   ούτε για την Αγγλία είναι είδηση, καθημερινά πτωχεύουν εταιρείες

 2. avatar stargas

  Σιγά την είδηση...για ψάξτε στην Ελλάδα να δείτε πόσες παρόμοιες περιπτώσεις υπαρχουν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει