«Η ζωή μου ολοκληρώθηκε τώρα», αναφώνησε περιχαρής η νύφη μόλις τελέστηκε το μυστήριο της γαμήλιας ένωσής της με μια τρομακτική κούκλα.

Η 20χρονη Felicity Kadlec παντρεύτηκε τελικά τον «έρωτα της ζωής μου», όπως αποκαλεί την κούκλα ζόμπι που ακούει στο όνομα Kelly Rossi και εκείνη λέει πως είναι 37 χρονών.

Η σεμνή τελετή έλαβε χώρα στο Ροντ Άιλαντ των ΗΠΑ και δεν κόστισε παρά 500 δολάρια, όσα για το νυφικό της δηλαδή, το γαμπριάτικο κοστούμι του Kelly και τη λιτή διακόσμηση.

Καλεσμένοι ήταν τέσσερα μέλη της οικογένειάς της αλλά και οι άλλες 8 τρομακτικές κούκλες της, που κάθισαν στην πλευρά του γαμπρού. «Η γαμήλια τελετή μας ήταν όμορφη και τέλεια, ακριβώς όπως την είχα ονειρευτεί», δήλωσε η νύφη.

Ο Kelly μας λέει μάλιστα πως είναι θηλυκή κούκλα, παίζει ωστόσο τον ρόλο του άντρα στη σχέση τους: «ένα αγοροκόριτσο που φορά κοστούμι. Ένιωθα πως θα ήταν πιο άνετη ως γαμπρός».

Η κοπέλα και η κούκλα διατηρούν σχέση τα τελευταία 4 χρόνια. Ο Kelly, η Kelly σωστότερα, έχει μάλιστα ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για κείνη, καθώς ήταν δώρο του εκλιπόντος πια πατέρα της, όταν η κόρη του παθιάστηκε με τις ζόμπι κούκλες.

«Βρήκα την Kelly σε μια ανατριχιαστική online συλλογή με κούκλες και ο μπαμπάς μου μου την αγόρασε όταν ήμουν 13 ετών». Ερωτικά αισθήματα ένιωσε πάντως για την κούκλα μόνο όταν έφτασε στα 16 της.

«Παντρεύτηκα τον Kelly όχι μόνο γιατί τον αποδέχομαι έτσι όπως είναι, αλλά γιατί μπορώ να δω πέρα από το τρομακτικό του πρόσωπο και δεν με πειράζει που δεν έχει σαγόνι»…