Ήθελε ένα ήσυχο μέρος για να καπνίσει μαριχουάνα αλλά τον περίμενε μία μεγάλη έκπληξη

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι είχε τελικά έναν «ενοικο»


ΚΟΣΜΟΣ
11:48
12/02/2019
Ήθελε ένα ήσυχο μέρος για να καπνίσει μαριχουάνα αλλά τον περίμενε μία μεγάλη έκπληξη
loading

Ένα ήσυχο μέρος αναζητούσε ένας άνδρας στο Τέξας, για να καπνίσει μαριχουάνα. Έτσι, κατέληξε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι θεωρώντας πως εκεί θα βρει την ησυχία του. Αντ’ αυτού βρήκε μία… υπέρβαρη τίγρη.

Ο άνδρας έσπευσε να ειδοποιήσει τις αρχές του Χιούστον.

«Ένας πολίτης μας κάλεσε» περιγράφει εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι για να καπνίσουν μαριχουάνα, κι εμείς τους κάναμε ερωτήσεις για να δούμε εάν είχαν παραισθήσεις από τα ναρκωτικά ή αν είχαν όντως δει μία τίγρη. Την είχαν δει στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, το οποίο είναι άδειο εδώ και καιρό».

Η τίγρη βρέθηκε μέσα σε ένα ξεκλείδωτο κλουβί, πολύ μικρό και ανεπαρκές για ένα μεγάλο αιλουροειδές, όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Παρότι το σπίτι είναι εγκαταλελειμμένο, βρέθηκαν πακέτα κρέατος στο κλουβί της τίγρης. Σύμφωνα με την αστυνομία, παρότι έδειχνε ήρεμη και υπάκουη, τη νάρκωσαν για λόγους ασφαλείας καθώς τη μετέφεραν σε κατάλληλο καταφύγιο.

«Δεν είναι εύκολο να βρεθεί ένα μόνιμο σπίτι για μία τίγρη» σχολίασε η διευθύντρια του κέντρου έρευνας και εκπαίδευσης για τα ζώα Χάιντι Κραν.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει