Ένα ήσυχο μέρος αναζητούσε ένας άνδρας στο Τέξας, για να καπνίσει μαριχουάνα. Έτσι, κατέληξε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι θεωρώντας πως εκεί θα βρει την ησυχία του. Αντ’ αυτού βρήκε μία… υπέρβαρη τίγρη.

Ο άνδρας έσπευσε να ειδοποιήσει τις αρχές του Χιούστον.

«Ένας πολίτης μας κάλεσε» περιγράφει εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι για να καπνίσουν μαριχουάνα, κι εμείς τους κάναμε ερωτήσεις για να δούμε εάν είχαν παραισθήσεις από τα ναρκωτικά ή αν είχαν όντως δει μία τίγρη. Την είχαν δει στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, το οποίο είναι άδειο εδώ και καιρό».

Η τίγρη βρέθηκε μέσα σε ένα ξεκλείδωτο κλουβί, πολύ μικρό και ανεπαρκές για ένα μεγάλο αιλουροειδές, όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Παρότι το σπίτι είναι εγκαταλελειμμένο, βρέθηκαν πακέτα κρέατος στο κλουβί της τίγρης. Σύμφωνα με την αστυνομία, παρότι έδειχνε ήρεμη και υπάκουη, τη νάρκωσαν για λόγους ασφαλείας καθώς τη μετέφεραν σε κατάλληλο καταφύγιο.

«Δεν είναι εύκολο να βρεθεί ένα μόνιμο σπίτι για μία τίγρη» σχολίασε η διευθύντρια του κέντρου έρευνας και εκπαίδευσης για τα ζώα Χάιντι Κραν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.