Η κάμερα καταγράφει την συγκινητική στιγμή που ένας άστεγος συναντά ξανά τον σκύλο του τον οποίο είχε χάσει για μια εβδομάδα. Ο 24χρονος Lee από το Λιντς βρισκόταν σε απόγνωση καθώς τα ίχνη της αγαπημένης του Crystal χάθηκαν το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου. Βρίσκονταν σε μια υπόγεια διάβαση όπου είχαν ξαπλώσει για να περάσουν τη νύχτα, όταν ένας καβγάς που ξέσπασε εκεί κοντά φόβισε το δύο ετών σκυλί που το έβαλε στα πόδια.

«Κυκλοφόρησε μια φήμη πως την είδαν με κάποιον, ωστόσο κάτι τέτοιο ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε», αναφέρει ο Toni Mella Sweeney, μέλος των εθελοντών που βοήθησαν στον εντοπισμό της Crystal. Μια εβδομάδα αργότερα τελικά ο σκύλος βρέθηκε από έναν θηροφύλακα σε μια γειτονιά του Λιντς.

«Ήταν φοβερό συναίσθημα όταν έλαβα το τηλεφώνημα», λέει ο Toni που όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να καθησυχάσει τον Lee λέγοντάς του πως ο σκύλος του θα βρεθεί. Για τον νεαρό άστεγο η Crystal «ήταν τα πάντα», όπως χαρακτηριστικά έλεγε.

Και όταν την Τρίτη 22/1 την αντίκρυσε και την έσφιξε και πάλι στην αγκαλιά του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Το πρωί έλαβα το τηλεφώνημα και αμέσως πήγα να βρω τον Lee. Γύρισα όλο το Λιντς και τελικά τον βρήκα δίπλα σε ένα ανταλλακτήριο νομισμάτων. Πήγαμε για φαγητό για να τον ηρεμήσω και στη συνέχεια τον πήγα να συναντήσει ξανά το μωρό του. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή», λέει ο Toni.