«Δεν ξέρετε τι σας γίνετε!», λέει ο μαινόμενος πατέρας που πήγε να πάρει τα τέσσερα παιδιά του από το σχολείο και πάρκαρε παράνομα.

Και το λέει στους τροχονόμους που πήγαν να κόψουν κλήσεις κάνοντας ακριβώς το ίδιο!

Ο μπαμπάς Sami Ali βιντεοσκόπησε μέρος της τεταμένης συνομιλίας του με τους δύο τροχονόμους στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και τις δικές τους δικαιολογίες για την παράνομη στάθμευσή τους.

Τα δύο όργανα είχαν βάλει μόλις κλήσεις σε όλους τους γονείς που πήγαν να μαζέψουν τα παιδιά τους από Δημοτικό της πόλης, συνάντησαν όμως τη μήνη των γονέων που τους κατηγόρησαν για δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Οι τροχονόμοι άφησαν το συμβατικό Kia τους σε περιοχή όπου απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, όπως ακριβώς και οι γονείς δηλαδή, και από τον σάλο που ξέσπασε ο δήμος του Μπέρμιγχαμ έσπευσε να δικαιολογήσει τους τροχονόμους του λέγοντας πως δεν είναι πάντα δυνατό να παρκάρουν νόμιμα οι δημοτικοί αστυνομικοί του.

«Είστε εδώ για να κόψετε κλήσεις στους ανθρώπους που πάρκαραν στη διπλή κίτρινη γραμμή, ενώ κι εσείς έχετε παρκάρει στη διπλή κίτρινη γραμμή;», αναρωτιέται ο πατέρας, «εσείς θα έπρεπε να δίνετε το καλό παράδειγμα στους άλλους».

«Ναι, είναι το δικό μας αμάξι», του απαντά ο ένας, «εμείς κάνουμε το σχολείο ασφαλέστερο από ανθρώπους σαν εσένα. Πρέπει να παρκάρουμε για τη δική σου ασφάλεια».

«Μπορούμε να παρκάρουμε εδώ», προσθέτει ο άλλος, «κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν παρκάραμε σε λάθος μέρος, μας επιτρέπεται»…