Ο 17χρονος Βρετανός Charlie Scarterfield είναι ήδη στη διαδικασία αλλαγής φύλου, δηλώνοντας πια αγόρι.

Φοβάται όμως πως η ορμονοθεραπεία θα τον κάνει στείρο, κι έτσι απευθύνεται στον κόσμο για οικονομική βοήθεια ώστε να μπορέσει να καταψύξει τα ωάριά του πριν την ορμονοθεραπεία με τεστοστερόνη.

Ζητά 5.000 λίρες για μια επέμβαση που κοστίζει περισσότερες από 8.000 λίρες. Ο Charlie γεννήθηκε κορίτσι, μόνο που ακόμα και ως Rosie πάλευε με την ταυτότητα του φύλου του ξέροντας από πολύ μικρός πως ένιωθε αγόρι.

Οι περιπέτειες με τον σχολικό εκφοβισμό και τις διακρίσεις τού στοίχισαν πολύ στον ψυχισμό του, κι έτσι είναι απεγνωσμένος να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής φύλου μια ώρα αρχύτερα, ώστε να ζήσει τη ζωή που επέλεξε. Στο πλευρό του έχει πάντα την κοπέλα του, την Olivia, που λέει: «Ήταν μια απόφαση που πήρε ο Charlie πριν τα φτιάξουμε. Ελπίζουμε όμως πως στο μέλλον θα είναι κάτι που θα κάνουμε μαζί».

«Ήθελα πάντα τα δικά μου βιολογικά παιδιά», λέει εκείνος, «είναι κάτι τεράστιο για μένα. Επειδή όμως είμαι τόσο απελπισμένος να ξεκινήσω την τεστοστερόνη, σκέφτηκα πως ίσως δεν πρέπει να περιμένω για να καταψύξω τα ωάριά μου. Ξέρω πως σε κάνα-δυο χρόνια θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου αν δεν το κάνω».

Ο Charlie από το Σόμερσετ της Αγγλίας ελπίζει πως τα ωάριά του θα τα κυοφορήσει η σύντροφός του ως παρένθετη μητέρα, ώστε να μπορέσει να γίνει ο βιολογικός γονέας του παιδιού του…