Έναν απάνθρωπο τρόπο για να εκβιάσει τον σύζυγό της που είχε φύγει από το σπίτι σκέφτηκε μια Κινέζα μητέρα στο Χενγιάνγκ.

Η Wei Juan κακοποίησε την δύο μηνών κορούλα τους και δημοσίευσε σχετικό βίντεο online το Σάββατο 5/1.

Το βίντεο δείχνει την 22χρονη μητέρα να χαστουκίζει το βρέφος 15 φορές μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα, ενώ στη συνέχεια πιάνει με το χέρι της το πρόσωπό του και του κλείνει το στόμα για να μην ακούγεται το κλάμα του.

Το βίντεο έγινε viral, προκαλώντας την οργή των χρηστών, που ζήτησαν την παρέμβαση της αστυνομίας. Η μητέρα παραδόθηκε τελικά στην αστυνομία, ισχυριζόμενη πως αισθανόταν μοναξιά και ήλπιζε πως με το βίντεο αυτό θα έκανε τον σύζυγό της να επιστρέψει σπίτι.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, το ζευγάρι είχε καβγαδίσει και ο σύζυγος έφυγε από το σπίτι, γεγονός που εξόργισε τη νεαρή γυναίκα, η οποία θέλησε με αυτό το βίντεο να τον εκδικηθεί και να τον αναγκάσει να επιστρέψει.

Το βρέφος, όπως ανέφεραν οι αρχές, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ η μητέρα του λαμβάνει συμβουλευτική υποστήριξη από το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι της επεβλήθη πενθήμερη ποινή φυλάκισης, την οποία τελικά δεν εφάρμοσαν.