Μια σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου είδε το φως της δημοσιότητας στην Κομητεία Μαρικόπα, στην Αριζόνα.

Η 36χρονη Erin Darr συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή την Πέμπτη 3/12 καθώς βαρύνεται με συνολικά δέκα κατηγορίες για την κακοποίηση της 11χρονης θετής κόρης της. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν όταν συμμαθητές της μικρής είδαν μώλωπες στο σώμα της.

Τα δικαστικά έγγραφα που περιλαμβάνουν καταθέσεις μαρτύρων αλλά και της ίδιας της 11χρονης αποκαλύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που βίωνε η μικρή.

Υπάλληλος του τμήματος παιδικής ασφάλειας παρατήρησε ότι η νεαρή μαθήτρια, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ήταν λιποβαρής, είχε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της και λεπτά μαλλιά. Έφερε επίσης γρατζουνιές στο σώμα της, πληγές στο κεφάλι της, ενώ μετά δυσκολίας μπορούσε να αναπνεύσει καθώς πονούσε έντονα στο στήθος της, καθώς όπως ανέφερε στους αστυνομικούς συνήθιζε να την κλωτσά στο στέρνο.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Darr χτυπούσε το κορίτσι με το κινητό της στο κεφάλι προκαλώντας αιμορραγία και στη συνέχεια τοποθετούσε κόλλα στιγμής στις πληγές για να κλείσουν! Τα χείλη της 11χρονης ήταν γεμάτα φουσκάλες καθώς όπως ανέφερε την έβαζε να τρώει καυτό φαγητό το οποίο κάποιες φορές άφηνε στο φούρνο μικροκυμάτων για 10 έως 20 λεπτά, μέχρι να γίνει κάρβουνο.

Και η κόλαση για την ανήλικη μαθήτρια δεν σταματούσε εκεί. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην κατάθεσή της, η μητέρα της την ανάγκαζε να τρώει μουχλιασμένα αποφάγια και στη συνέχεια την υποχρέωνε να φάει τον εμετό που έκανε!

Όπως έγινε γνωστό, η 36χρονη απειλούσε τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια της 11χρονης λέγοντάς τους πως θα τα έστελνε να ζήσουν με τον βίαιο βιολογικό τους πατέρα. Τα είχε δασκαλέψει, μάλιστα, τι ακριβώς θα λένε, ενώ δεν έχει διαπιστωθεί αν ασκούσε βία και σε αυτά.