«Είμαι σίγουρη πως θα μοιράσουν τα λεφτά τους», καθησυχάζει τον εαυτό της η κόρη του ζεύγους που κέρδισε 115 εκατ. λίρες (128 εκατ. ευρώ) στο EuroMillions, λέγοντας πάντως πως «η ευτυχία είναι το πιο σημαντικό πράγμα, όχι τα λεφτά».

Οι Patrick και Frances Connolly από το Άρμαγκ της Βόρειας Ιρλανδίας κέρδισαν το ποσό-μαμούθ ανήμερα την Πρωτοχρονιά, το τέταρτο μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει ποτέ το EuroMillions, κάτι που τους έχει φέρει στην κλειστή λίστα των 20 πλουσιότερων ανθρώπων της Βόρειας Ιρλανδίας!

Αυτοί πίστευαν μάλιστα πως είχε γίνει κάποιο λάθος ή ήταν θύματα απάτης και πέρασαν ξάγρυπνοι τη νύχτα μέχρι να ξημερώσει και να επιβεβαιώσουν πως είχαν πράγματι κερδίσει. Όταν το συνειδητοποίησαν, συμπλήρωσαν μια λίστα με 50 ανθρώπους που αγαπούν και σκοπεύουν να κάνουν πλούσιους, αν και η κόρη ανησυχεί κάπως για τον ορισμό που δίνουν στον πλούτο δυο άνθρωποι που θέλουν απλώς να αγοράσουν ένα παραλιακό σπίτι, μια… μεταχειρισμένη Jaguar και να κάνουν κι ένα ταξιδάκι ως τις Μαλδίβες!

Δασκάλα εκείνη, επιχειρηματίας αυτός, έχουν τρία εγγόνια και τρία παιδιά, μεταξύ των οποίων και τις δίδυμες κόρες τους Fiona και Natalie, 24 ετών. Είναι όμως η μεγαλύτερη κόρη, η 30χρονη Katrina, που κάθεται πια σε αναμμένα κάρβουνα.

«Τα λεφτά είναι για το μέλλον τους», λέει μιλώντας για τα δικά της παιδιά και εγγόνια των υπερτυχερών, «όταν θα αρχίσουν να σκέφτονται για σπίτια, γάμους και παιδιά, τότε νομίζω πως θα είναι πιο σημαντικό για μένα. Ξέρω σίγουρα πως θα δουν τι είναι σωστό για τα παιδιά μου και θα κάνουν το μέλλον τους ευκολότερο».

Το ζευγάρι δήλωσε πάντως σε δημοσιογράφους στο Μπέλφαστ πως «κατά κανέναν τρόπο δεν θα γίνουμε μέλη του τζετ σετ και θα επιλέξουμε μπανγκαλόου αντί για βίλα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.