Θέλετε μια αγκαλιά; Αγοράστε την!

Στην Ιαπωνία όλα πωλούνται


ΚΟΣΜΟΣ
17:03
26/10/2012
Θέλετε μια αγκαλιά; Αγοράστε την!
3
loading

Ένα νέο εξειδικευμένο -στις αγκαλιές- κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στο Τόκιο, προσφέροντας στους πελάτες του την ευκαιρία να περάσουν λίγη ώρα ξαπλωμένοι με τις κοπέλες που απασχολεί αυστηρά και μόνο για ανταλλαγή αγκαλιών! Το σεξ απαγορεύεται!

Το κατάστημα Soiney δεν προσφέρει βέβαια μόνο αγκαλιές, αλλά και άλλες «υπηρεσίες» όπως για παράδειγμα χαστούκια στο πρόσωπο, σε όποιον ενδιαφέρεται να τις… «φάει» ή ανταλλαγή έντονων βλεμμάτων.

«Δεν προσφέρουμε υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με το σεξ. Απευθυνόμαστε σε άντρες που νιώθουν μοναξιά και απλά θέλουν να είναι μαζί με κάποιον» είπε ο υπεύθυνος του καταστήματος.

Ο ίδιος «έκλεψε» την ιδέα από το blog της Jacqueline Samuel που ζει στο Rochester της Νέας Υόρκης και η οποία ξεκίνησε την «επιχείρησή» της χρεώνοντας τους πελάτες της 46 ευρώ για μία ώρα αγκαλιές και «χουχούλιασμα».

«Οι Ιάπωνες δουλεύουν πάρα πολλές ώρες και κουράζονται πολύ. Έχουν ανάγκη να νιώθουν αγάπη και στοργή» είπε ακόμη.

Στη συγκεκριμένη επιχείρηση εργάζονται επτά γυναίκες ηλικίας από 17 έως 25 ετών.

«Μπορούμε να φοράμε πιτζάμες ή κάποιες συγκεκριμένες στολές (μαθήτριας, ναυτάκι, καρτούν)» ανέφερε η Sakura, μια μικροκαμωμένη υπάλληλος, η οποία ωστόσο δε φαίνεται να είναι πάνω από 15 ετών, σχολιάζει το ABC News.

Κάθε φορά που ένας πελάτης θέλει η κοπέλα να αλλάζει στολή χρεώνεται με 10 ευρώ, ενώ κανείς μπορεί να αγοράσει από 20 λεπτά (μίνιμουμ) μέχρι 10 ώρες με την τιμή της υπηρεσίας να εκτοξεύεται στα 485 ευρώ.

Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι ο πελάτης να κοιμηθεί με το κεφάλι του να ακουμπά στην κοιλιά της γυναίκες. Αυτό χρεώνεται 10 ευρώ τα τρία λεπτά.

Αν συμβεί το αντίθετο, δηλαδή η κοπέλα να κοιμηθεί στα πόδια του άντρα, η τιμή διπλασιάζεται.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar kam

    Και μετά αναρρωτιώμαστε για τα φαινόμενα κακομεταχείρησης δασκάλων στα σχολεία της συγκεκριμένης χώρας. Έχει χαθεί η ανθρωπιά, η αγάπη, οι πραγματικές σχέσεις. Τα έχουν ολα για "πούλημα" ...δεν υπάρχει τίποτε το αληθινό

  2. avatar natty

    ξεφύγαμε μ φαίνεται...

  3. avatar sleepwalker

    Είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες. Αλλά γι'αυτό και τους πάμε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει