Εκδόθηκε η απόφαση για τον άνδρα που κακοποίησε σεξουαλικά μια 23χρονη γυναίκα μέσα σε αεροπλάνο.

Ο Prabhu Ramamoorthy καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλακή γιατί κακοποίησε σεξουαλικά μια 23χρονη γυναίκα μέσα σε αεροπλάνο της Spirit Airlines, ενώ εκείνη κοιμόταν στο διπλανό του κάθισμα.

Η σοκαριστική σεξουαλική επίθεση συνέβη τον περασμένο Γενάρη, κατά τη διάρκεια της πτήσης Λας Βέγκας-Ντιτρόιτ. Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, ενώ η ίδια κοιμόταν ανυποψίαστη μέσα στο αεροσκάφος, ο ινδικής καταγωγής άνδρας της ξεκούμπωσε την μπλούζα, της κατέβασε το παντελόνι και την κακοποίησε με τα χέρια του.

Η νεαρή, που εργάζεται ως μοντέλο, είπε ότι ξύπνησε και είδε τον Ramamoorthy σκυμμένο πάνω της. «Ένιωσα παγωμένη, τρομοκρατημένη», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα, που ενημέρωσε αμέσως το πλήρωμα του αεροσκάφους ώστε να απομακρύνουν τον 35χρονο από δίπλα της.

Σύμφωνα με τη New York Post, καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης ο κατηγορούμενος δεν έκανε καμία δήλωση, και αρνήθηκε ακόμα και να απολογηθεί. Αν και ο δικαστής επισήμανε ότι δεν βλέπει ενδείξεις μεταμέλειας στην συμπεριφορά του.

Ο Ramamoorthy αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε στην αστυνομία ότι και ο ίδιος κοιμόταν αφού είχε πάρει ένα χάπι, όπως μεταδίδει το BBC. Ο άντρας, Ινδός που ζει στις ΗΠΑ με προσωρινή βίζα, καθόταν στη μεσαία θέση, η σύζυγός του σε εκείνη του διαδρόμου και το θύμα στο παράθυρο.