Κοιμόταν στη θέση της στο αεροσκάφος, ενώ δίπλα της καθόταν ένας άγνωστος άντρας. Όταν ξύπνησε, είδε ότι κουμπιά του πουκαμίσου της και του παντελονιού της ήταν ανοιχτά. Το χέρι του άντρα βρισκόταν μέσα στο παντελόνι της.

Τα παραπάνω κατήγγειλε μια γυναίκα επιβάτης πτήσης στις ΗΠΑ, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη από τις αμερικανικές Αρχές ενός Ινδού. Ο 34χρονος Prabhu Ramamoorthy καθόταν στο αεροσκάφος ανάμεσα στη σύζυγό του και τη γυναίκα που προχώρησε στην καταγγελία.

Ο Ramamoorthy αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε στην αστυνομία ότι και ο ίδιος κοιμόταν αφού είχε πάρει ένα χάπι, όπως μεταδίδει το BBC. Ο άντρας, Ινδός που ζει στις ΗΠΑ με προσωρινή βίζα, καθόταν στη μεσαία θέση, η σύζυγός του σε εκείνη του διαδρόμου και το φερόμενο ως θύμα στο παράθυρο.

Spirit Airlines Pilots

Η νυχτερινή πτήση είχε ξεκινήσει από το Λας Βέγκας και έφτασε στο Ντιτρόιτ το πρωί της Τετάρτης.

Ο κατηγορούμενος άντρας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος χωρίς να του οριστεί εγγύηση, καθώς κρίθηκε ότι είναι ύποπτος ότι μπορεί να διαφύγει. Η γυναίκα έκανε την καταγγελία λίγη ώρα μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, ενώ η σύζυγος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι η γυναίκα κοιμόταν στα πόδια του συζύγου της.

Η σύζυγος είπε επίσης ότι το ζευγάρι ζήτησε από αεροσυνοδό να αλλάξει θέση στη άλλη γυναίκα, ωστόσο οι αεροσυνοδοί ανέφεραν ότι μόνο το φερόμενο ως θύμα είχε ζητήσει αλλαγή θέσης. Ανέφεραν ότι έκλαιγε την ώρα που πήγε να τους μιλήσει και είχε ξεκούμπωτο το παντελόνι και το πουκάμισό της. Τελικά, την έβαλαν σε μια άλλη θέση στο πίσω μέρος του αεροπλάνου.