Ο 22χρονος Kirill Tereshin λίγο έλειψε να πληρώσει με τη ζωή του τα μπράτσα του, καθώς κόντεψε να πεθάνει από τα «επικίνδυνα χημικά» με τα οποία έκανε ενέσεις στους δικέφαλούς του.

Οι ενέσεις συνθόλης που έκανε στα μπράτσα και τον έκαναν ευρύτερα γνωστό στη Ρωσία διεκδίκησαν τον φόρο τους για να του χαρίσουν δικέφαλους με διάμετρο 61 εκατοστών!

«Ruki Bazuki» είναι γνωστός στη χώρα του, παραλληλίζοντας τους μυς του με μπαζούκας, και παρά τους κινδύνους που ξέρει πια πως διατρέχει από την επικίνδυνη συνθόλη, αυτός λέει πως θα συνεχίσει να το κάνει.

Ο Kirill ήθελε εντυπωσιακά αποτελέσματα και μάλιστα γρήγορα, γι’ αυτό και στράφηκε στο έλαιο συνθόλης. Μόνο που στο τέλος έβαλε στα μπράτσα του περισσότερα από 6 λίτρα της ουσίας, κάτι που και επώδυνο ήταν ως διαδικασία και πολλά προβλήματα επέφερε, όπως υψηλό πυρετό, μολύνσεις και πρηξίματα σε όλο το σώμα.

Την ίδια ώρα, η διαδικασία στοίχισε περισσότερα από 8.000 δολάρια, κι αυτό γιατί «ήθελα να μοιάζω στον Hulk, όχι σαν μποντιμπίλντερ, αλλά στον Hulk, πολύ μεγαλύτερος από μποντιμπίλντερ»…