«Δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο σε Κύπρο, Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο»

Νέα προειδοποίηση προς την Ελλάδα από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας


ΚΟΣΜΟΣ
16:25
01/11/2018
«Δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο σε Κύπρο, Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο»
3
loading

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης του προϋπολογισμού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στην Επιτροπή Σχεδιασμού και Προϋπολογισμού της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας, ο Χουλουσί Ακάρ τόνισε ότι δεν θα επιτραπεί ποτέ να γίνει οποιοδήποτε βήμα και τετελεσμένο στην Κύπρο, το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, χωρίς τη συγκατάθεση της Άγκυρας, στέλνοντας ουσιαστικά προειδοποίηση στην Ελλάδα.

«Οι συνομιλητές μας πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα πετύχει κανένα σχέδιο στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο στο οποίο δεν θα πάρουν μέρος η Τουρκία και η Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου και να εγκαταλείψουν τις προκλήσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο την περιοχή», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Τουρκικής Ραδιοτηλεόρασης.

Ο Ακάρ υπογράμμισε επίσης ότι οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να προασπίζουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας και της ΤΔΒΚ (ψευδοκράτος) στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και να αποτελούν εγγύηση της ειρήνης και ασφάλειας, βάσει των διεθνών συνθηκών Εγγύησης και Συμμαχίας στην Κύπρο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Βαρεθηκα…

    Σώπα όπου να ναι θα σημάνουν οι καμπάνες...Και θα ξυπνήσουν τον ΠΑΤΣΑ...ΡΕ ΟΥΣΤ!

  2. avatar Παΐσιος ο Αγιορείτης

    Θα γίνει μεγάλο ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ

  3. avatar ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

    Όλοι στα Προπύλαια σε πορεία συμπαράστασης στον Πολύχρονεμενο Σουλτάνο μας και στην Οθωμανική αυτοκρατορία που θα συγκρουστεί με το Έλληνικο Φασιστικό Κράτος. Τσακιστε τον φασισμό παντού.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει