Ένα ζευγάρι που έχει δει σκισμένα τα λάστιχα του αυτοκινήτου του και μάλιστα 28 φορές φοβάται πως όλα ξεκίνησαν έπειτα από έναν καυγά που είχαν με έναν τύπο για μια θέση πάρκινγκ πριν από 2 χρόνια.

Ο 56χρονος Steve Parry και η 55χρονη σύντροφός του Trish Chaffey έχουν καταγράψει αμέτρητες επιθέσεις του αγνώστου στα λάστιχα του αμαξιού τους. Η πρώτη φορά συνέβη μάλιστα δύο μέρες μετά την αψιμαχία που είχαν με έναν οδηγό για μια θέση πάρκινγκ έξω από κινηματογράφο τον Ιανουάριο του 2017.

Οι επιθέσεις στα λάστιχα τούς έχουν στοιχίσει περισσότερες από 2.000 λίρες, αν και το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που εγκατέστησε η αστυνομία του βρετανικού Ντόρσετ έξω από το σπίτι τους, προσπαθώντας να σταματήσει τον δράστη.

Ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Jason Funnell δήλωσε σχετικά: «Η επαναλαμβανόμενη ζημιά έχει στοιχίσει στους ιδιοκτήτες πολλά σε όρους ενόχλησης και εξόδων. Καλώ όποιον ξέρει ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτές τις επιθέσεις να βγει και να επικοινωνήσει με την αστυνομία του Ντόρσετ»…