Μια τρομακτική εμπειρία βίωσε μια γυναίκα το πρωί της Τρίτης 23/10 στον αυτοκινητόδρομο 53 στην Κομητεία Φλόιντ της Τζόρτζια.

Η Heather Hayes οδηγούσε αμέριμνη το αυτοκίνητό της όταν ξαφνικά είδε ένα μεγάλο καφέ πράγμα να πηδά στον αέρα, να σπάει το παρμπρίζ και να προσγειώνεται στη θέση του συνοδηγού.

Το πράγμα δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα ελάφι!

«Κλείνω τα μάτια μου, αισθάνομαι το γυαλί να θρυμματίζεται και να μπαίνει αέρας στο αυτοκίνητο. Ανοίγω τα μάτια μου, κοιτάζω στη θέση του συνοδηγού και βλέπω ένα ελάφι», περιγράφει στον τηλεοπτικό σταθμό FOX 5.

Παρά το τρομακτικό της υπόθεσης, κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη. Αμέσως μείωσε ταχύτητα και ακινητοποίησε σιγά σιγά το όχημα στην άκρη του δρόμου. Το ελάφι, ωστόσο, ήταν σε κατάσταση πανικού, καθώς προσπαθούσε να απεγκλωβιστεί από το όχημα.

Στη συνέχεια, όπως λέει, βγήκε από το αυτοκίνητο και έκανε νόημα σε διερχόμενο αυτοκίνητο να σταματήσει για βοήθεια. Για καλή της τύχη βρήκε ένα περιπολικό. Μόλις οι αστυνομικοί αντίκρυσαν το θέαμα έπαθαν σοκ.

«Ο αξιωματικός της αστυνομίας μου είπε πως ποτέ στην 13χρονη καριέρα του δεν έχει δει κάτι παρόμοιο», είπε η Hayes.

Στο σημείο έφτασαν και ειδικοί οι οποίοι έπρεπε να ηρεμήσουν το πανικόβλητο ελάφι ώστε να το βγάλουν από το αυτοκίνητο. Όταν όμως διαπίστωσαν πως είχε σπάσει την πλάτη του και δύο πόδια αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ευθανασία.

Η γυναίκα εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι προκάλεσε άθελά της τον θάνατο του ελαφιού και είπε πως αισθάνεται τυχερή που βγήκε αλώβητη από ένα τόσο σοβαρό ατύχημα.

«Είμαι τυχερή που είμαι ζωντανή. Για λίγα εκατοστά η κατάσταση θα μπορούσε να είναι κρίσιμη, θανατηφόρα», κατέληξε.