Το σύστημα ασφαλείας σε ένα από τα κορυφαία πρακτορεία ταλέντων του Λονδίνου καταγράφει δύο κλέφτες να εισβάλουν στα γραφεία και επί 15 λεπτά να αρπάζουν πολύτιμα αντικείμενα αξίας που υπήρχαν μέσα.

Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα της Κυριακής 14 Οκτωβρίου στην περιοχή Φιτζρόβια, στην καρδιά της αγγλικής πρωτεύουσας. Ένας άνδρας και μια γυναίκα με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, μπήκαν στα γραφεία του πρακτορείου InterTalent και απέσπασαν χρυσούς δίσκους, προσωπικά αντικείμενα αξίας που έχουν δωρίσει διάσημοι αστέρες στον ιδρυτή του πρακτορείου, Jonathan Shalit, ρούχα, ηλεκτρικές συσκευές, παπούτσια κ.α.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι έξω από το πρακτορείο δεν τους περίμενε κάποιο αυτοκίνητο ή φορτηγό, αλλά ένα τρίκυκλο ποδήλατο (rickshaw) όπως αυτά που επιλέγουν οι τουρίστες για να βολτάρουν στους δρόμους του West End!

Αφού γέμισαν το τρίκυκλο ποδήλατο με τα κλεμμένα αντικείμενα, η γυναίκα κάθισε στο πίσω μέρος και ο άνδρας άρχισε να ποδηλατεί!

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για την κλοπή στις 8.15 το πρωί της Δευτέρας 15/10, ενώ προς το παρόν δεν έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από το θράσος της γυναίκας που προφανώς αγνοεί την ύπαρξη καμερών ασφαλείας. Αυτή μαζί με τον συνάδελφό της λεηλάτησαν τα γραφεία μας. Φαινόταν να έχει δώσει μεγάλη προσοχή στα μοντέρνα ρούχα και παπούτσια που εκλάπησαν. Φυσικά και είμαστε πλήρως ασφαλισμένοι αλλά κάποια αντικείμενα είχαν συναισθηματική, ανεκτίμητη αξία. Το γεγονός ότι απέδρασαν με τρίκυκλο ποδήλατο κάνει ακόμα πιο τραυματικό το όλο περιστατικό», ανέφερε ο ιδρυτής του πρακτορείου.