Πολιτικός δοκίμασε για πρώτη φορά μαριχουάνα για να δει προς τι όλος αυτός ο ντόρος

Πώς περιέγραψε την εμπειρία


ΚΟΣΜΟΣ
11:14
26/10/2018
Πολιτικός δοκίμασε για πρώτη φορά μαριχουάνα για να δει προς τι όλος αυτός ο ντόρος
2
loading

Στην Γιούτα επίκεινται εκλογές τον Νοέμβριο για τη νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης και ο Jim Dabakis, μέλος του Δημοκρατικού κόμματος και της Γερουσίας της Πολιτείας, θεώρησε σωστό να δοκιμάσει για πρώτη φορά στη ζωή του μαριχουάνα για να διαπιστώσει για ποιον λόγο γίνεται όλος αυτός ο θόρυβος.

«Εξετάζουμε σημαντικές αλλαγές στους νόμους της Γιούτα. Τουλάχιστον ένας νομοθέτης πρέπει να δει περί τίνος ακριβώς πρόκειται», δήλωσε ο πολιτικός που έχει ελληνικές ρίζες.

Ταξίδεψε λοιπόν μέχρι το Λας Βέγκας και επισκέφθηκε ένα φαρμακείο απ' όπου αγόρασε ένα σακουλάκι με ζελεδάκια κάνναβης, με δικά του χρήματα όπως τόνισε, τα οποία στη συνέχεια δοκίμασε σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook.

«Ως μεγάλη θυσία, χωρίς τα δολάρια των φορολογουμένων, αποφάσισα να έρθω στο Λας Βέγκας και να δω προς τι όλος αυτός ο ντόρος», είπε ο Dabakis για να προσθέσει: «Πρέπει να ομολογήσω πως ντρέπομαι που ποτέ δεν έχω δοκιμάσει, καπνίσει, φάει μαριχουάνα στη ζωή μου».

Αφού άνοιξε μετά δυσκολίας το σακουλάκι με τα ζελεδάκια, πήρε ένα, το έκοψε στη μέση και το έβαλε στο στόμα του.

«Δεν θα το συνιστούσα ως την απόλυτη καραμέλα. Είναι λίγο πικρό», είπε και πρόσθεσε πως ο οδηγός που είχε μαζί του θα τον μεταφέρει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε για να αράξει και να αισθανθεί τις επιπτώσεις της κάνναβης.

Το μέλος των Δημοκρατικών επέστρεψε με νέο βίντεο δύο μέρες αργότερα για να μιλήσει για την πρώτη του φορά.

«Ένιωσα λίγο φτιαγμένος, ξέρετε, αλλά δεν άλλαξε η ζωή μου. Δεν ήταν αυτό που λέμε Όοου! Οπότε, χαλαρώστε. Αναγνωρίστε ότι αυτό δεν είναι τίποτα που πρέπει να φοβόμαστε γιατί οι άνθρωποι που τρομοκρατούνται από αυτό φαίνεται πως είναι εκείνοι που δεν το έχουν δοκιμάσει ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά αφήνοντας να εννοηθεί πως η ψήφος του θα είναι θετική...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar πάτα το μηδέν

    ντόρος έχει γίνει και με τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων δεν θα πάρει θέσει εκεί;
    ΥΓ δεν θίγω τους όμοφιλόφιλους ούτε τους συγκρίνω με τα ναρκωτικά αλλά την βλακεία του συγκεκριμένου

    1. avatar Βεελζεβουλίνι

      Αν τους έθιγες θα άκουγες και κανένα μπράβο, τώρα τσίμπα μόνο αρνητικές.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει