Μια παλιά παμπ στην αγγλική κωμόπολη Μπίρκενχεντ έχει μετατραπεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς όχι μόνο της περιοχής αλλά και της χώρας.

Δεν είναι πλέον η παραδοσιακή αγγλική παμπ που προσφέρει ποτά και φαγητό, στην οποία μαζεύεται ο κόσμος για να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο ή ράγκμπι, αλλά ένα κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων (swingers club) που λειτουργεί από το 2005 υπό τις ευλογίες του δήμου και που αριθμεί 20.000 μέλη.

Οι ιδιοκτήτες του, Vicky και Jim, ανέλαβαν το Townhouse το 2012 και το μετέτρεψαν σε έναν χώρο τον οποίο επισκέπτονται άνθρωποι διαφόρων ηλικιών και από όλα τα κοινωνικά στρώματα, για να κάνουν γνωριμίες και να ανταλλάξουν παρτενέρ.

Θεωρείται ένα από τα κορυφαία κλαμπ του είδους στη χώρα και διακρίνεται για την καθαριότητά του, τον επαγγελματισμό και τις πρωτότυπες και άκρως «πικάντικες» εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Κάποιες από αυτές είναι οι «50 αποχρώσεις της απόλαυσης» και το «Μπίνγκο γ…σι του Μπάρι».

Εσχάτως, το κλαμπ ζήτησε άδεια από το δημοτικό συμβούλιο για να διοργανώσει τη «Δευτέρα των MILF», η οποία θα διεξάγεται μια φορά το μήνα, θα ξεκινά στις 10:30 το πρωί και θα διαρκεί μέχρι τις 15:30 το μεσημέρι. Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες ζήτησαν άδεια ώστε να ανοίγει και τις Κυριακές από τις 14:00 το μεσημέρι. Το θέμα θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες και το συμβούλιο αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενστάσεις…

«Είναι τρελό, είναι σαν μια υπόγεια κοινωνία», αναφέρει μια γυναίκα μέλος του κλαμπ στη Sun και προσθέτει: «Πήγα από περιέργεια και απλά με παρέσυρε. Μου έδωσε απίστευτη αυτοπεποίθηση».