Ένα σχολιαροκόριτσο χρειαζόταν μεγαλύτερο χαρτζιλίκι, κι έτσι κατέφυγε σε έναν δαιμόνιο τρόπο για να αυξήσει το καθημερινό της εισόδημα.

Η Elizabeth Kay-Devine από το Λάνκασιρ της Αγγλίας ήταν έξι χρονών όταν αποπειράθηκε για πρώτη φορά να βάλει χέρι στην τσέπη του μπαμπά. Με τα χρόνια έγινε καλύτερη και τώρα λίγο έλειψε να τον κάνει να πιστέψει πως το πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα που του έστειλε ταχυδρομικά η τροχαία ήταν αυθεντικό. Είχε εξάλλου το λογότυπο της τροχαίας, την ακριβή τοποθεσία της παράβασης, τα πλήρη στοιχεία του αυτοκινήτου, ακόμα και το όνομα του τροχονόμου που βεβαίωσε την κλήση!

Η Elizabeth ξεσήκωσε το κόλπο όταν είδε ένα πραγματικό ταχυδρομικό πρόστιμο πάνω στο γραφείο συναδέλφου του μπαμπά της. Ο 46χρονος Paul Kay και η 43χρονη σύζυγός του Helen Boardman λίγο έλειψε να την πάθουν: «Σχεδόν δούλεψε», δήλωσε η Boardman, «αν είχε βάλει και στοιχεία τράπεζας, τότε θα το είχαμε πληρώσει». Πώς να ανοίξει όμως τραπεζικό λογαριασμό μια ανήλικη;

Παρά το γεγονός ότι την τσάκωσαν, η 11χρονη σήμερα Elizabeth έχει περάσει τα τελευταία πέντε χρόνια προσπαθώντας να αποσπάσει χρήματα από τους γονείς της, στέλνοντάς τους όλων των λογιών τα πρόστιμα!

Το καινούριο της κάμωμα ήρθε από το τοπικό δημοτικό συμβούλιο, που ζητούσε να πληρώσουν πρόστιμο 100 λιρών εντός 10 ημερών, αλλιώς το ποσό θα αυξανόταν στις 150 λίρες! Ο λόγος; Δεν αναφερόταν πουθενά στην επιστολή!

«Συνεχίζει να το κάνει, πρέπει να το έχει κάνει πέντε φορές μέχρι τώρα. Και το κάνει από διαφορετικές υπηρεσίες κάθε φορά. Οι επιστολές γίνονται μάλιστα καλύτερες όσο τα χρόνια περνούν»…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.